Go crazy cause izzy is here

Novi Pazar

Član od: 05.09.2014.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Monitori

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam monitor u vrednosti od 450e od doticnog gospodina. Monitor mi je stigao i bio je upakovan u skrpljenu kutiju, sa 5mm debelim stiroporom oko ekrana i nesto malo sa zadnje strane. Isti monitor je stavljen direktnou u kutiju, u vertikalnuo polozaju bez ikakve dotatne zastite i ne rasklopljen. ( sve sto je monitor razdvajalo je 2 mm kartona ). Kada sam otvorio kutiju odmah je bilo vidljivo da je panel ispao iz lezista. I pored toga sam prikacio monitor da vidim da li radi. Naravno monitor nije radio kada sam ga prikacio, i odmah sam kontakirao doticnog i prilozio slike kako mi je stigao i da ne radi. Istog trenutka monitor sam zapakovao u sundjer i stiropor ( rasklopio sam ga i panel sam obavio sa 10 cm sunjera sa svih strana da ne bi doslo do daljeg ostecenja) i poslao nazad javivsi da ga saljem nazad. Naravno nije podigao monitor, a pri tome je ostavio poruku u kur. sluzbi da ce doci po monitor u magacin. Ne javlja se na telefon, viber i slicno. Vrlo dobro razmislite pre nego sto se upustite sa ovim clanom u saradnju. I mislim da 3 negativne vec mnogo govore o ovom clanu!

TV i Video > TV | LCD, Plazma, LED

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupac je poručio polovan tv koji sam mu po dogovoru i poslao, kaa mu je stigao prvo se javio oduševljen kako je sve OK a onda je našao zamerku kako tv ima problem našta sam mu ja rekao da ga vrati ako mu se ne dopaa i da ću mu naravno vratiti sav novac, posle 2 dana mi je poslao tv i kada mi jestigao uopše nije bio u stanju u kakvom sam mu ga ja poslao(zaštitne folije sa rama i postolja su bile poskidane, kesa sa uputstvima iscepana, nisam dobio naza garntni list koji sam poslao kao ni šrafove za spajanje tv-a i postolja. .. ), kada sam ga pozvao rekao mi je da je morao sve da raspakuje i da će mi vratiti sve što je "zaboravio" da spakuje i posle toga se više nije javljao na telefon niti je odgovarao na poruke(koje je pročitao). Ne preporučujem saradnju.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na osnovu pozitivnih ocena sam se upustio u trgovinu sa dotičnim i nažalost se opekao! Brzo smo se dogovorili i realizovali dogovor ali na kraju se ispostavilo da mi je poslao neispravan računar, tj. grafička karta je bila neispravna. .. Svi pokušaji da se dogovorimo oko toga su bili bezuspešni. .. Tako da, razmislite pre nego se upustite u bilo šta sa dotičnim! !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.