Goca

Kragujevac

Član od: 07.05.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Obuća | Muška > Patike

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Neozbiljan kupac. Trazili su rezervaciju na obucu 15 dana unapred, to sam uradio. . trazili su da se posalje paket CC kako bi bila jeftinija postarina i to je uradjeno sa moje strane. Paket je vracen iz nepoznatih razloga, a korisnik se ne javlja 3 dana uzastopno na telefon. Ne preporucujem saradnju!

Konzole i igrice > Nintendo | Igrice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Gospodja je navela da ima komplet adapter medjutim poslala mi je samo usb kabal. Tvrdila da konzola radi sve kako treba konzola ima softerski kvar. I vidim da vec ima negativnu ocenu isto za adapter sto nije poslala. Medjutim trazila je da sto pre preuznen paket isti dan kada mi je stigao. A svi znamo da je rok za podizanje 5 radnih dana u posti. Atogatno se ponasa putam poruka. I nije poslala punjach. Za izbegavanje clan i preporuka za dodelu negativne ocene. Negativna od mene
Ne bih puno komentarisala Ovog clana! Jasno Vam je svima koliko samo on ima negativnih i od kad, a to sto je neko nepismen i izuzetno nekulturan u prepiskama, obraca se nekom koga ne poznaje sa “nije ti krava stala na mogu” itd…..to ce ustanoviti sam Kp i suspendovati istog, jer je vec ranije za njega navedena poteskoca koju ima sa clanovima ovde. Takodje post expres ima rok od 20 kalendarskih dana da se posiljke preuzmu, ali sa ovakvima to mora oprezno i zahtevati preuzimanje na vreme. Predlozeno je da vrati uredjaj ako ga ne zeli…iako sama konzola radi besprekorno, ali neko brzopleto mora da upise negativnu pa da bude WOW LIK! To sto neko ne ume da koristi uredjaj, ko je i preprodavac iste, sto se moze i videti iz prilozenog… samo lagano Gdine, sve dodje na svoje. Naredni put, naucite da koristite opremu koju kupujete i preprodajete. Postovani korisnice, svako dobro zelim u daljem “muljanju” i lazima kroz poruke, sto meni tako i drugima.

Foto-aparati i kamere > Digitalni foto-aparati | DSLR i mirrorless

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Grozna komunikacija. Jedini odgovor dobijm cim spomenem prijavu. Stampac menjan za telefon. Uz telefon je poslata memorijska kartica kao gratis. Takodje zaboravljen je upakovan punjac uz telefon a telefon prima najobicniju usb punjac kao kod svih sada vec telefona. Posiljka sa moje strane poslata istoga dana kada kada smo se dogovorili. nije preuzet telefon odmah nego je dosta cekano. posiljku stampac su tek posle poslali i to bez adaptera koji se ne moze naci nigde skoro. Navodno zbog toga sto je telefon poslat bez punjaca. Takodje zbog moja 2profila na kojoj naravno imam i pozitivnih i negativnih ocena izbegavana je komunikacija posto sam kao naporan. pa naravno da jesam posto kako sam ja poslao posiljku i dao sve podatke o posiljci takodje trazim da se i meni posalje posiljka kao i podaci. jos uz stampac nije poslat ni uzb kabel koji je specifican. jedino mesto gde se moze kupiti takav usb kabel i adapter je WinWin i to po ceni od 1890dinara. a punjac za telefon se nalazi u bilo kojoj tehnickoj prodavnici, prodavnici za telefon, bolje opremljenim prodavnicama za 250dinara ili cak u kinaskoj radnji za 100. . tako da je zbog ovih svih stvari jedna negativna ocena. naznacio sam da predmet ne odgovara opisu u oglasima posto nije poslat ni usb ni adapter. (mogli su mi reci da nisam poslao za telefon pa ni nasli neko resenje za to dal uplata novca za nov na njihov racun ili da posaljem posebno i punjac) nije korektna komunikacija posto mi je odgovor od njih stigao posle par mojih poruka iako je procitano sve odmah posle nego sto sam poslao i fakticki sam molio za odgovor. nije ispostovan dogovor posto nije poslat na vreme stampac kako smo se dogovorili. kompletna komunikacija je Screenshot-ovana (slikana) pa ce se naci kod mene u oglasima da se svi uvere da je moja ova ocena i komentar istinit i na mestu. hvala
Obratite paznju na ovog clana!!! -ima vise naloga; -sa jednog pise poruke, dok na drugom prodaje artikal,kao preko drugara; -sam sebi daje ocene; -nakon moje provere naloga, i predloga da bude korektan, strah je usledio i odgovor sam dobila, kao i artikal; -ne navodi adekvatno premet koji prodaje, niti salje porpuna oprema uz isti.... i mnogo toga jos, a ima dostaaaaa! Da dodam... prepisku koju smo imali je na citavih 5 strana! To je neko ko nema razumevanja za druge, za tudje obaveze, neko ko je previse drzak, nekulturan, da kazem i dosadan i nadasve nepismen! Posto je vec video sve cene artikla,za stampac, za punjac...(koji nije ni bio u ponudi, moze se videti iz oglasa)moze se reci da je artikal dobio gratis!!! Do sada ovde nisam imala nikakvih problema, sto mogu i moje ocene da potvrde kao i moje dugogodisnje bivstvovanje na ovom sajtu. U SVAKOM SLUCAJU...STO DALJE!!! PRIPAZITE.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.