Goca

Član od: 09.10.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Sportski preparati

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Može bolje

Dogovor je bio da posaljemo zamenu za proizvod u ponedeljak i ona da vrati prosli istog dana. Nije ispostovano sa njene strane. Izasli u susret ucinili veliku uslugu da kupac bude zadovoljan a ona bezobrazna i nezahvalna. Vratila original proizvod, koji znaju i videli, mogu i da potvrde. U zamenu poslali drugi proizvod. Ostali smo kraci za jedan proizvod zbog nje. Nije nam zao ali ne preporucujemo nikakvu saradnju sa ovakvim ljudima. Bicete u minusu a necete dobiti ni hvala.
Bila sam blaga,sad vidim da nije trebalo..Čak i da je Meltdown poslan meni original,za njega je uzeta otkupnina u vrednosti 3790d+troškovi dostave(lično potpisano).Kad sam se požalila na proizvod,obećana je zamena,uz dogovor vi meni zamenu,ja vama vaš Meltdown.U toku dogovorenog dana pozvala,pitam jel poslan(Una komunicira samnom od početka,a ne Mladen,na to idu razni izgovori zašto nije:ona ima kod sebe Lipo 6 Black za žene,da sačekam sutradan,stići će Lipo 6 Black jača varijanta,pa će Vlada,njen dečko poslati.Složim se s tim,sačekaću.(ne ulazim u to što je Mladen prvo bio Mladen,pa je Una Mladenova devojka,da bi Una na kraju bila Mladen.Pa se pojavi i Vladimir,Unin dečko,koji na kraju treba da pošalje zamenu meni,a ja na njegovu adresu,odnosno adresu BEX-ovog magacina,vratim prvobitno poslani mi Meltdown)..Znači,bio je cilj da me navedete da vam vratim već plaćen proizvod,a vi meni ne pošaljete ništa.Zato sam rešila da sačekam da mi stigne ta zamena,pa da vam vratim vaš Meltdown.U zamenu je poslan Nutrex-Lipo 6 Black za žene,koji je oko 1000din jeftiniji,i platili ste dostavu vi(kao i ja što sam za Meltdown,prilikom prijema).Sutradan vam je vraćen Meltdown,platili ste vi dostavu vraćenog proizvoda,jer ste tako predložili sami.Nikako niste na gubitku!Za njega ste novac već uzeli.-Vraćeni Meltdown,kad je već original,a vi pouzdan prodavac,lako ćete prodati svojim stalnim kupcima,ili poznanicima,nebitno..Ko bi vam platio 3790d za Meltdown,pa od vas dobio jeftiniji za oko 1000din proizvod drugog proizvođača,a zatim vam vratio već plaćen Meltdown,i svesno išao u minus,a da je proizvod original,kao što tvrdite?Niko..Onda je jasno da vašem Meltdownu nešto fali,čim pristajem da budem na novčanom gubitku..Vi sigurno ne štetujete..Kad je tako dobar,prodaćete vraćeni proizvod,a zamenu ste poslali dosta jeftiniju..Pozdrav..
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.