Goca

Novi Sad

Član od: 06.07.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Dvorište i bašta > Kosilice | Delovi i oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Molim da se obrati pažnja na članove koji predmet vode kao "bio je ispravan" jer kod mene doslo do nepostovanja dogovora, predmet kupljen neispravan ali za djubre, kako nemam u id u stanje sve sto sam pitao je da li je ispravan, u edjuje me gospodja kako jeste, a i suprug je tako rekao, kad sam ih zamolio da vrate novac a ja njima motor niko se ne javlja prave se blesavi, sto je krajnje neprofesionalno i neljudski, ja za te pare necu crći a da prodam obraz nikada ne bi na taj nacin, IZBEGAVANJE OVIH CLANOVA
Sta reci za jednog coveka koji je ne kulturan i bezobrazan ,i sto nije ustanju da namesti motor na kosavici koji je bio ispravan pa bih sada da mi vrati kao ne ispravno .

Konzole i igrice > Nintendo

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Konzola je stigla neispravna, zveckalo je unutra nešto u njoj jer je katastrofalno upakovana(bez zaštite tako da se tumbala u kutiji), imam sliku ako nekoga zanima, nakon što sam se javio on je rekao da nije do njega nego do kurirske službe, vrvt. je očekivao da je nose kao malo vode na dlanu : D Neće da vrati novac tako da sam puko 60 ili 70e više se ne sećam nisam hteo dugo da dam negativnu ocenu već krivično da ga ganjam ali nemam vremena pa makar da upozorim druge da ne kupuju ništa lomljivo od njega jer nije ljubazan paker : )

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

nekorektan prodavac, prvo laptop nije bio ono sta je napisano, bio je u ocajnom stanju i konfiguracija nije bila ta sto je napisana. . cekao sam prodavca 3 meseca da dodje iz francuske da mi se oduzi nekom robom do 15e (nisam trazio pare neg neki deo za komp) prodavac je dosao i kada sam ga kontaktirao BLOKIRAO ME JE . . . velika negativna za gospodina
laptop se prodavao kao neispravan ,covek kada ga je kupio ocekivao je za tepsiju ribe da kupi novi laptop,stvarno nekorektan kupac,ako smo se lepo dogovorili i ako sam pristao da mu spustim cenu za 15e ne vidim u cemu je problem!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.