Gogi Veki :)

Sremski Karlovci

Član od: 05.02.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Konzole i igrice > Sony PlayStation

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Imenovani Goran nije ispoštovao dogovor i garanciju iz tvrdnji preko poruka kroz KP , gde je tvrdio da navedena konzola iz oglasa čita diskove igrica PS3, kasnije prilikom kontaktiranja je tvrdio i promenio priču da ne zna o čemu se radi i da je tako dobio od prijatelja? ! Na pitanje zašto je je tvrdio da konzola ne čita igrice i da je jasno to naveo u porukama, zamoljen je da bar to nadoknadi ne včano, isti je jednostavno prekinuo kontakt, nije hteo da da svoj br. tel. već me blokirao bespotrebno. Napominjem da se radi o članu iz 2016. godine sa imenom Goran iz Sremskih Karlovaca! Radi se o klasičnom članu koji se bavi lažima! !! Zaobiđite ga uvek da nebi imali sličnih problema!
Postovani gospodine,kao prvo dobili ste konzolu kakvu sam naveo pritom sam vam smanjio cenu stigla vam je konzola kakvu ste kupili,pritom ste mi dali pozitivnu ocenu sto se moze videti i proveriti naravno,pritom mi se javljate posle 15 dana i navodite da ne radi ovo ne radi ono ne cita diakove menjali ste pecurke i sa pricom kako treba nesto novca da vam se vrati. Konzolu ste dobili kakvu ste kupili ja dobio pozitivnu ocenu. Nije u redu davati negativnu posle 15 dana. Ali hvala i na tome. Pozdrav od mene.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.