Gojko

Pirot

Član od: 27.09.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Odeća | Muška > Military

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručuje predmete zbog zezanja, izbegavaj te ovog člana kad mu stigne predmet ne podiže, ne javlja se ne odgovara na poruke. Ubeđuje vas kako ima 82 pozitivne i bilo kojom kurirskom službom da pošaljete samo će te biti u minusu jer neće podići paket. 0 od čoveka!
Postovanje g. Aco. Ako robu porucim ocekujem da stigne u navedenom roku! To sto postexpres u Nisu ne radi svoj poso kako treba nisam ja kriv. Komunikacina sa Vama je ok, al opet trebate se obratiti Posti sto nisu ispistovali dostavu. Jaknu ste poslali u cetvrtak danas za sutra? Recite mi kad je jakna stigla u Pirotu? Jesam li Vam rekao da od ponedeljka necu biti u Pirotu? Ne marim za negativnu ocenu! Samo da se oporavim i budem izlazio do grada uplaticu Vam za postarinu koju cak ne trebam ja platiti vec Posta. Svako dobro Vama i vasoj porodici.

Odeća | Muška > Šorcevi i bermude

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

IZBEGNITE OVOG ČLANA! Kontaktirao prvo porukom na kp pa zvao telefonom, naručio stvar koja mu je poslata ali je danima nije podizao, na poruke i pozive nije odgovara, tako da se posiljka vratila i samo meni napravila dodatni trosak. Ovakve ljude treba rigorozno kazniti, a preporucujem ljudima da su ove dve negativne ocene mnogo jače nego sve njegove pozitivne, tako da i ako želite da uspostavite saradnju sa ovom osobom prvo tražite NOVAC DA VAM SE UPLATI!

Sport i razonoda > Ski oprema | Odela i ostalo

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nekorektan kupac. Nije bio na adresi kad je pokušana dostava (dešava se) ali posle toga se nije javljao kuriru na pozive naredna 3 dana da bi mu dostavio paket. Proverili smo i broj je bio tačan. Nije se javljao ni na naše pozive. Poslali smo mu broj pošiljke Bex-a i obavestili ga da treba da se javi i da ga pošiljka čeka u magacinu kurira. Nije se javljao niti je preuzeo pošiljku. Posle 7 dana pošiljka se vratila nazad i platili smo poštarinu. Pored toga što je verovatno odustao od kupovine dao nam je prvi negativnu ocenu sa sumnjom da mu nismo poslali. I sve to za vrednost otkupa od 650 din! Umesto da se javi na telefon kuriru i nama preko KP šalje linkove gde kupuje čarape kao dokaz ozbiljnog kupca. Pažljivo ako mu budete nešto slali. Od nas negativna i blokada.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.