Gor

Kraljevo

Član od: 27.12.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Automobili | Delovi i alati > Auto | Gume

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Navodno Kp nalog nije njegov nego je okacio pazi oglas za drugara da mu ucini! Smesno je to sto je kontakt tj broj mobilnog telefona isti i na svim drugim oglasima a meni kao salje drugi broj telefona od tog izmisljenog drugara. Da se vratimo na gume sto je najvaznije, gume nisu u opisanom stanju, sara je od 4.7mm do 3.9mm! Prodavac je tvrdio da gume imaju 5mm. Ovo je vec druga laz! Glavni problem ispada u trenutku kad prodavac treba da plati svoju polovinu od 400 dinara za demontazu guma sa felni kao sto je bilo dogovoreno. On se jednostavno pokupio i otisao kad su mu gume skinute sa fleni i kad je uzeo novac za gume. Danima je bio pozivan da ode i da plati vulkanizeru svoj deo ali on to nije uradio. Ako je ovako nesto uradio za 400 dinara sta ce tek za vise da uradi ? Ne preporucujem nikome saradnju sa prodavcem.
Sve je laz! Oglas je okačen uslužno na moj nalog. Kupac se našao sa prodavcem i sve su dogovorili. Prosledio sam mu broj preko kog se čuo sa prodavcem.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.