goran,dragana

Petrovac na Mlavi

Član od: 10.04.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Sony

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte saranju sa ovim clanom u sirokom luku. U oglasu je pisalo da se telefon PONEKAD RESTARTUJE, a on ima boot loop, konstantno se restartuje ne moze ni da podigne sistem. Druga stvar u oglasu je pisalo da je telefon dual sim i telefon mi je stigao delimicno sklopljen (navodno tako su ga vratili iz servisa), samo je maticna ploca od dual sim telefona, svi ostali delovi su od nekog drugog telefona koji je single sim, tako da ova dual sim ploca ne moze fizicki da stane u ovaj ram koji je od single sim verzije jer nisu ista kucist, videlo se i na slikama u oglasu da je kuciste single sim ali sam to primetio tek kada je bilo vec kasno. Korisnik je odbio da primi telefon nazad i blokirao komunikaciju niti odgovara na pozive i poruke telefonom tako da ide negativna ocena. Po ostalim ocenama vidim da mu ovo nije prvi put.

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek mi je poslao telefon koji je navodno u extra stanju i na moje pitanje da li je sve 100% ispravno dobio sam potvrdan odgovor. Kada je telefon stigao nije hteo da se upali, display mu je menjan, oprema nije originalna i šta još sve ne samo daleko od opisa telefona u oglasu. Kada sam ga kontaktirao da rešimo stvar kao ljudi on kaže da je telefon radio i da nema više ništa sa tim. Ponudio sam mu da platimo bar troškove popravke po pola on mi kaže da ima troje dece i da nema para na bacanje : s Da li to znači da od drugih treba da se otima isto tako teško zarađen novac? Ja i dan danas nisam sredio telefon jer su u servisu rekli da je crkla unutra i ploča i da je sve živo izmenjano unutra i da se ne isplati da ulažem u njega. Neviđena sramota za čoveka koji tvrdi da je pošten i da nikog nikada nije prevario.
ne interesuju me nikakvi komentari posle mesec i vise dana posle sto sam prodao telefon,niti sam kome sta oteo niti bilo sta slicno i znam dobro sta prodajem a ne posle mesec dana telefon kao nije ok nosen u servis i neznam sta ne isplati se popravka,tako da ovo uopste nije tacno i nema veze sa vezom da mi neko posle mesec dana nesto prica i slicno

Mobilni telefoni > HTC

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

trazena mi je zamena za mob fon, mobilni mi je vracen sa nekim drugim punjacem i slusalica, pazite da i vi nepadne te na ovu foru. ..
covek mi je poslao telefon koji navodno kako je on rekao radi sve ok samo sto se restartuje nakon 10minuta,kada sam dobio telefon nije hteo uopste da se upali odneo sam u servis nisu mogli n i tamo da ga poprave zovem coveka i kazem mu sta je sa telefonom on mi kaze da nema pojma jel je telefon radio.ja sam uzeo i vratio sam telefon coveku kako sam ga i dobio sa svom opremom,sada sta on izmislja to je njegova stvar i sta navodi da sam zamenio neznam sta to je njegova stvar ja sa tim nemam apsolutno nista jel do sada nisam nikoga prevario i slicno.to sto je njemu bilo krivo sto nije uspeo da mi uvali pokvaren telefon i nakacio mi je da mu nisam vratio opremu nego sam je zamenio je laz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.