Goran Jakovljević

Valjevo

Član od: 19.12.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Čovek ne poštuje dogovor i kada hoćete da ga pozovete da mu kažete zašto nije ispoštovao dogovor, on se ne javlja pravi se lud.
Mene je sramota, tudje sramote.Telefon koji je kupio kod mene je perfektan i to je on sam potvrdio. Radi se o tome da je on spremio 70 evra , koliko i kosta telefon, ali morao je da plati u dinarima, posto je paket dobio postexpresom , a kod njih je placanje u dinarima. Bunio se sto ce da izgubi na kursu 100 dinara. Zvao me , i ja sam mu rekao da cu mu vratiti 1000 din. i odmah je prihvatio tu opciju, iako bi tada dobio telefon za 60 evra, a nije shvatio da je to malo mnogo i da je to sramota. Nema veze, moje ostale ocene govore o meni, morate jednom naleteti i na teske musterije, bitno je da je roba kuplena kod mene bas kakvu sam je opisao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.