Goran Jovanovic

Veliko Gradište

Član od: 02.06.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Ploca koja mi je stigla nije potpuno ispravna, tj. poluispravna je. Jer je tek iz vise pokusaja paljenja uspela da se upali, a kada sam je ugasio opet je trebalo vise pokusaja da bi se upalila. Kontaktirao sam prodavca telefonskim putem i predlozio da mu je posaljem nazad da sam utvrdi ovo sto sam opisao i da je zameni za neku drugu plocu koju ima u ponudi. On je to odbio govoreci da je kod njega radila normalno. Ploca nema fizickih ostecenja koje bi dobila u transportu tako da je pomalo cudna situacija. Iz dosadasnjih ocena se vidi da nije prevarant, ali ipak ako ne moze da garantuje za ono sto prodaje bar dok se stavi u racunar i proba onda je besmislena takva trgovina. U svakom slucaju ja sam morao kupiti drugu plocu od clana Mise (https: //www. kupujemprodajem. com/55241-1-tseller-miso-ocene. htm) i ta trgovina je prosla odlicno.
Sva roba koju testiram i testove postavim na oglas je kod mene radila.Za ovu plocu i procesor, posto je rec o boljoj ploci,instalirao sam kompletan Windows sa svim drajverima od ploce, graficke, LAN karte i u Windowsu napravio snimak podataka od sistema sa Everestom.Sama instalacija Windowsa restartuje sistem nekoliko puta plus prilikom instalacije drajvera jos nekoliko puta.Da bih to slikao sa Snegit-om morao sam da instaliram i Snegit i Everes.Sve u svemu ploca je kod mene bez problema sve odradila.Slike testova su bile postavljene zajedno sa slikama ploce kao i za sve moje ostale komponente koje su testirane.Svi koji su do sada kopovali kod mene nikada nisu imali problema sa ispravnoscu robe.Ono sto nije testirano uvek ide kao neispravno.Plocu bih bez problema vratio da je nisam testirao i slike testova okacio sa ostalim slikama.Da je nisam testirao isla bi pod neispravno.Po meni je nelogicno to sto je kod mene radila bez ikakvih naznaka o bilo kakvoj nepravilnosti u radu.Ne znam sta se desilo u medjuvremenu ali kritiku za plocu nemogu da prihvatim.Sto se tice konstatacije da sam tvrdio da je radila, pa kako sam mogao da slikam test da nije radila.Treca stvar: mogu uvek da garantujem za robu koju istestiram, ugradim u racunar i kupac licno preuzme.Za sve ostaolo nema nikakve garancije.Test se radi bas da bi se videlo da nesto radi i da je ispravno.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.