Goran Kljajić

Novi Sad

Član od: 10.09.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Smartwatch

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nakon konverzacije preko KP, i dlgovora oko kupovine, covek dva puta ne uspeva da posalje paket, odlaze za posle praznika, onda kaze da je na odmoru, uz postovanje svega, kazem nije problem sacekacu, da bi nakon toga rekao, slomio. je u servisu je, kupi kod nekog tamo, ja cekam 9 dana, do sada sam se mogao snaci. Nemam obicaj, ali ovo je klasicno NE postovanje.
Ovo apsolutno nije tacno. Dogovor jeste postojao ali je proizvod u medjuvremenu ostecen i to sam odmah lepo saopstio potencijalnom kupcu. Kupac je hteo da kupi proizvod,stalno se cenjkao,cena je i spustena nakon cega je trazio da je jos spustim za cenu postarine. Nigde nije pisalo da sam sa njim zakljucio ugovor da cu mu proizvod prodati,a da sam prodao ostecen onda bi rekao kako sam prevarant. U pitanju je pametni sat,kojih na internetu ima milion,ali niko nece da mu spusti cenu pa je na mene ljut. I da,covek je me bombardovao porukama svaki dan,u vreme praznika,kada sam bio na odmoru i insistirao je da mu proizvod saljem kada niko ne radi. Ova losa ocena je rezultat njegovog besa.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.