Goran Petković

Novi Sad

Član od: 22.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Gradski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Davanjem ove ocene zelim da kazem da se odnosi na moju kupovinu, nemam nameru da omalovazavam prodavca za buduce kupce. Kupljen je bicikl gde je navedeno da je estetski i mehanicki potpuno ispravan. Od mehanickih nedistaka je bio rastegnut lanac i oksidirana sajla menjaca. Takodje bicikl dosao bez nozice za naslon. Kada sam mu to rekao, on je poceo da prica price kako prodaje mnogo bucikli bez nozica, i da se vidi na slikama da nema i sl price. Posle objasnjenja da nije naveo da nema nozice na bicikli a da je naveo tip top stanje i da mi posalje ili plati za drugu, on govori da sam los covek. A sve zbog nozice za naslon. Vrlo nekoretkno i neprofesionalno ponasanje za nekog ko je uzeo 250€. Sto se mene licno tice, vise ni zvaku ne bih kupio od doticnog prodavca ili preprodavca bicikli.
Poštovani gospodine Zeljko, biciklo jeste bilo mehanički potpuno ispravno. Sto se tice nožice za naslon bicikle, sve i jedna bicikla je uslikana tako da se jasno vidi cak i svaka ogrebotina ako je ima na ramu bicikle. Bicikla je slikana naslonjena na zid kuće iz vise uglova.Vase ponasanje tj. vaša ucena da cete me tuziti ukoliko vam ne posaljem 2000 din i da cete me lose oceniti je zaista ružan gest. Ne pristajem na ucene. A da ne spominjem da niste hteli da mi dozvolite da progovorim dve reci kada sam vas ja nekoliko puta zvao bas iz razloga da se ljudski dogovorimo. Gospodine Zeljko ovo je moje prvo neprijatno iskustvo saradnje sa nekim nadam se da ih vise necu imati. Vama sve najlepše i sledeći put OBRATITE paznju na slike jer se one za dzabe ne postavljaju. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.