Goran Pro I Hobi alati

Banatsko Novo Selo

Član od: 11.02.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac je poslao pogresan model, slabiji sa manje opcija. Javio se korektno i rekao da ce izvrsiti zamenu bez problema, ali od tada je proslo 8 dana bez ikakvog obavestenja.

Alati i oruđa > Stolarski

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Od prodavca sam uzeo frezer i bansek, dao je 10e popusta na 2 masine. Nasli smo se u Pancevu posto sam rekao da nemam vremena da idem za B. selo na sta je pristao posto je vec isao u Pancevo. Preuzeo sam masine u kutijama bez da zagledam- ocekujem da kupujem novo i da nema sta da proveravam- silno sam pogresio. Kad sam stigao kuci vidim da je frezer neispravan- lift ne radi i nije moguce podesavati visinu, pored toga od 12 srafova frezer ima samo 1 na kucistu, svi srafovi i su razbacni po kutiji tako da je uredjaj ocigledno polovan, banseku je postolje toliko krivo da ima bar 2cm razlike u visini izmedju jedne i druge strane. Culi smo se i tvrdi da nije znao i da dodjem da zameni, tako da sam na kraju ipak isao do Banatskog novog sela. Kad sam dosao dao mi je drugi frezer, ovaj je delovao dosta bolje na prvu, a za bansek je rekao da nema drugi i da ako mi ne smeta mogu cekicem da ispravim postolje- objasnio sam da za nesto sto kupujem i placam kao novo ocekujem da je potpuno ispravno a ne da moram da ga ispravljam cekicem. Novac za bansek mi je vratio a uzeo sam drugi frezer. Sutradan sam sastavio frezer i shvatim da fali par srafova ali ajde, nije to problem. Ali se ipostavlja i da je caura za 8mm glodala, koja jedino i koristim, nije ispravna i da je navoj ostecen i da ne moze da se koristi. Poslao sam prodavcu poruku da mi posalje drugi i da ne pitam sta kosta samo da se resim vise agonije , rekao je- vazi, posalji samo adresu.7 dana kasnije sam ga pitao da li je poslao samo je rekao- nisam drug. I to je to. .. Meni ostaje da se snalazim i budzim nesto sto sam uzeo kao novo,2x sam isao po opremu i izgubio i vreme i novac tako da apsolutno ne preporucujem saradnju! Ako bas bas bas morate da uzmete od njega, iskljucivo idite uzivo i probajte bukvalno sve- svaki detalj i sitnicu. Ps: inace bansek koji sam vratio je i dalje ostao aktuealn na oglasima sa opisom NOV iako zna da nije, a rekao je da drugi nema tako da nema sumnje da i dalje prodaje isti iako zna da je felerican.
Vratio Sam ti novac za, bansek Bilo je krivo postolje.. OK Frezer Sam ti Dao neotpakovan I za to Sam ti ponudio da vratis 'fali Iz novog frezera deo " Prica za dete Ovo je namerna negativnu ocena.. Svakako je neozbiljnost Kod tebe, a ne Kod mene.. tako da si bzvz Dao negativnu.. Svako dobro...
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.