Goran sms, KP i viber

Leskovac

Član od: 18.01.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Memorije

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručim Ram memoriju za Laptop a on mi pošalje RAM memoriju za kompjuter. I kako ja sad da montiramo memoriju od kompjutera u laptop i uopste se ne javlja. Napravljena mu je i prijava.
Ako narucite memoriju u delu: desktop racunari, RAM memorije i ne napisete da vam treba za lap top memorija, neznam sta ocekujete da ce te dobiti. Napominjem, prihvatio bih reklamaciju, da je pokusao da reklamira, iako je njegova greska, ali apsolutno nije ni pokusao da me kontaktira. Drugo, kontakt je ovde, na KP, da se vide poruke. Trece, decko ti imas negativnu na 30 ocena, a smatras da mozes da delis nekome sa preko 300 ocena negativnu. To govori samo o tebi, a shvatice to i kupci na KP, pa ce se ubiti od javljanja na tvoje oglase.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Он је послао grafička karta и не може се користити
U opisu grafike je lepo pisalo da je neophodno brend napajanje od najmanje 550w. Upoyorio sam na to pre kupovine. Rekao je da je obezbedio adekvatno napajanje, javio se kad je stigla grafika da je u redu, sad se javlja posle mesec dana od kupovine da mu je izbacila kockice. Ne razumem nista

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

slagao da je ispravna na njoj nije bilo nosaca za kuler, kuler na cipseti zariban, audio cip ne funkcionise a on je naveo dajetestirano i ispravno. Pazite se ovakvih ljudi.
Nosac coolera se na slici vidi da ga nema, a plocu sam ispitao i radila je. Muvao me da mu dam i AM2 plocu za 2000 na koliko smo se dogovorili za ovu plocu. Kad nisam pristao, stigla je negativna. Izbegavajte ovakve tipove.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.