Goran Vukomanović

Kragujevac

Član od: 22.10.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kolekcionarstvo > Militarija | Oprema strana

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

clan je navodno sa zlatibora , porucuje u Kragujevcu? .. clan porucuje na vise mesta pa vise ne zna od koga prima paket , a svakako odbija ukoliko nije po "njegovoj"ceni koju samo on zna kako . . Verovatno ima svoju postu pa zna? ?Definitivmo obratiti paznju jer isti vraca pakete pod svakakavim izmisljenim izgovorima, jer izgkeda da je njemu zabava da porucuje i vraca i posle jos da osudjuje , zasto nije ovako ili obako. .. Jako neprijatna osoba sa predznakom sifre naporna i oprez pri slanju ! !! sve ce vam naći samo da vam prišeta pošiljku? ?? pa ako ste dokoni pokusajte, Ja sam imala toliko volje a ovaj clan samo zaslzzuje da i ostali vide o kakvoj je osobi reč? ?
Stvar je vrlo jednostavna, Đurđina Filipović i Đorđe Filipović imaju dva naloga na KP ,, Svaštara" i ,, Šarenica" . Dva naloga sa istom robom, fotografijama i apsolutno istim opisom. Naručio sam čizme na ,, Svaštari" čizme a na ,, Šarenici" jaknu i tek onda shvatio da su različiti nalozi i da ću platiti dve dostave. Odkazao sam na ,,Svaštari" čizme i dogovorio se sa Đurđinom na Viberu da ih pošalje čizme zajedno sa jaknom. Na ,, Svaštari" je bilo ,, malo rasprave" oko odkazivanja ali je delovalo da će sve proći uobičajeno. Jutros me je pozvao kurir, izašao sam za paket ali je iznos za plaćanje bio 9203.00 . Čizme 4950, jakna 3390.00, skupa bez dostave 8340.00. Ispada dostava 863.00. Pitam kurira za cenu dostave, pogleda papir i kažeda je 270.00din. Zovem Đurđinu ali se ona ne javlja. Šaljem Đurđini ovu istu računicu i kažem da nisam preuzeo pošiljku, onda ona zove mene i objašnjava da je to uobičajena cena dostave... Vrhunac bezobrauluka je poziv sa 060.. broja i muški glas koji se predstavlja kao službenik pošte i kaže da je napravljena greška u i da je iznos za 70din veći i da ipak treba da preuzmem pošiljku, prekinuo sam razgovor jer mi je bilo neobično da službenik pošte koristi 060 broj. Prebacio broj u Viber i pisalo je: ĐORĐE FILIPOVIĆ. Posedujem snimke ekrana kompletne komunikacije i sms od Postexpres-a, tako da je prava šteta što nam KP još uvek nije omogućio postavljanje fotografija u ovakvim sporovima. Ovi ljudi su za apsolutno izbegavanje.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.