Goran

Beograd

Član od: 19.11.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Upaljači, tabakere i pljoske

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Imali smo dogovor od sinoc da danas dodjem po upaljac oko 18h posle posla, dao mi je adresu gde treba da dodjem, da bi danas rano ujutru poslao poruku da nema potrebe da dolazim, da je upaljac prodao za vise para, tacnije 500 dinara vise i dodao na kraju ko pre devojci njegova. Zasluzena negativana ocena, da nastavim u slicnom maniru, kao kuca. NAPOMENA za ostale kupce: ne ocekujte od ovog clana da ce ispostovati dogovor koji obeca. Budite Oprezni! !!
Javljeno vam je na vreme. Vasa prva negativna ocena je bespotrebna. Svako Vam dobro zelim. Ja Vama necudati nikakvu ocenu.

Audio > Gramofoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jednanegativna ocena pre ove moje je jako dobar razlog da se odustane od saradnje sa ovim clanom. Gramofon je karakterisan kao ispravan. Jedan zvucnik nije u funkciji, igla u ocajnom stanju. Upakovano ocajno. SLIKE SU SA FILTEROM, na slikama mnogo bolje izgleda. Izbegavati saradnju! !!

Obuća | Ženska > Patike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Na pitanje imaju li ostecenje receno je nema a patike su obe odlepljene sa. strane. I kad sam mu rekla da stanje nije kao sto je rekao odgovor je" pa normalno su nosene"
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.