Goran

Beograd | Voždovac

Član od: 03.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Polovni kompjuteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Vlasnik oglasa je tvrdio kako je racunar u full stanju, kako pokrece najnovije naslove, u opisu oglasa pisalo je da racunar ima 2 dana garancije, porucio sam isti, procesor ne radi kako treba a ni grafika, najosnovnije ne mogu da rade, nemoguce je pokrenuti pretrazivac bez bagovanja, kamo li sta vise, javio sam se prodavcu, da vidimo da li je moguce da se povrati racunar(na kupujem prodajem jer mi je broj ocigledno blokirao), prodavac mi je rekao kako sam dobio specifikacije koje sam trazio i tvrdio je da u njegovom oglasu nije pisalo da ima garancije 2 dana, tako da mi je poslao pokvaren racunar za 200e, nemojte kupovati kod ovog coveka, pozdrav.
Kupac je trazio racunar i pitao dali ima garancije naravno da nema na polovnu robu u oglas nikada nestavljam 2dana garancije niti sam ga blokirao niti sta a sta je porucio to sam i poslao i racunar radi a u igrice se ne razumem jer neigram i lepo sam mu rekao da pogleda na netu koliko FPSa daje graficka i procesor jer ja sam stariji covek a ne balavac kao on i ne razumem zasto mi je dao negativnu kad racunar radi a ti fpsovi nek on gleda

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Korisnik odbio da primi paket! Poslao poruku da nije preuzeo i odmah je blokirao komunikaciju! !! ! Pazite ako saljete bez predhodne uplate!
Posiljalac poslao graficku koja neprima driver i ja vratio jer mi ne treba neispravna i nisam zeleo da mu dam negativnu a on em poslao losu grafiku em mi dao negativnu sta reci dalje

Kompjuteri | Desktop > Gejmerska oprema

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodao sam mu ispravan džojstik i to dan pre slanja testiran na više uređaja, nazvao me posle dva dana i rekao kako isti ne radi, na moje insistiranje da ga proveri sa igrama ili na drugim uređajima rekao da će još probati na nekim i javiti, nije javio nego ga samo vratio nazad. Novac mu je vraćen a džojstik sam onda proverio i ispravan je i radi a snimio sam i youtube klip o tome. Protraćio mi je vreme i novac, ne znam iz kog razloga.
Djojsti ne radi probao sam na dva racunara u igricama gta5i itd. a igrice koje on igra to i ne pokusavam jer to su igrice za decu od tri godine.Naravno da sam vratio djojsti i kupio drugi koji radi.A drug koji mi je dao negativnu ocenu neka proba svoj djojstik u nekim ozbiljnijim igricama a ne one male android itd.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.