Goran

Beograd | Novi Bg.

Član od: 10.03.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Modemi i ruteri

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Bio je dogovor da se ruter licno preuzme na adresi u Beogradu koju sam dobio od clana. Kada sam dosao na dogovorenu adresu i posle vise upornih uzastopnih poziva clan Goran se konacno javio i rekao mi je da je ruter vec prodat nekom drugom. Totalno neozbiljno i neodgovorno. Ocekivao sam neku vrstu izvinjenja ali doziveo sam suprotno. Clan govori kako ja i on nismo imali nikakav dogovor, iako smo se predhodnog dana culi telefonom gde je on ponovo potvrdio da imamo dogovor za licno preuzimanje za cetvrtak. Sta reci, ovakvim clanovima definitivno nije mesto na ovom sajtu. Ne preporucujem nikome nikada da saradjuje sa ovim clanom!
Ovaj clan je izneo niz neistina. U pocetku je samo pitao “gde je moguce licno preuzimanje”, kao i za mogucnost da ga sacekam par dana. Odgovorio sam vrlo jasno: “mislim da mogu”, i trazio da mi potvrdi dolazak. Netacno je da smo imali dogovor za njegov dolazak u cetvrtak - tog dana se javio tek po dolasku u Beograd, a potom je priznao da nije samo zbog rutera dolazio. Netacno je da sam ruter prodao nekom drugom (iako je bilo dosta interesenata, a dogovor je zapravo bio je da proveri dostupnost), vec sam od prodaje potpuno odustao upravo zbog ponasanja clana. Steta koju sam pretrpeo nije vredna nerviranja uzrokovanog telefonskim uznemiravanjem (i posle naznacenog vremena), vulgarnostima i klevetama koje sam doziveo od ovog clana. Zaobilazite ga u sirokom luku!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.