Goran

Beograd | Zvezdara

Član od: 07.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam telefon Huawei P20 koji sam izlazi iz aplikacija, ocuvan, za delove. Meni je trebao ekran od telefona. Kada je telefon stigao, uopste ne izlazi iz aplikacija, radi normalno. Osim sto donji deo ekrana kod trake za navigaciju ima problem sa touchscreen-om, nekad radi, nekad ne. Tako da ekran ne mogu da iskoristim. Takodje na ekranu ima jednu tackicu probilo osvetljenje. Prodavac mi isto nije napomenuo da ne radi ni home dugme ni otisak prsta. Kada sam mu se javio i rekao problem, prodavac mi je napisao"zato sam napisao za delove", nakon toga mi nije ni odgovarao vise. Iskreno ne preporucujem saradnju sa ovim clanom, jer sam ja dobio skroz drugu stvar i odnosu na ono sto sam narucio, a siguran sam da je znao sta je sa telefonom. .Kome god treba neka se javi da mu posaljem snimak telefona i toga kako radi touch. .Ne volim da dajem negativne ocene ali smatram da ovo stvarno nije fer i korektno, jer da sam znao sve ovo, sigurno ga ne bih kupio.
Moj oglas je bio u rubrici "Neispravan". Ja nisam znao sta je sa telefonom, ja sam napisao kako se kod mene ponasa, kod mene je izlazio iz aplikacija, nisam majstor za telefone ali ponasao se kao da je softver u pitanju. Kupac mi nije rekao za sta njemu treba telefon. Poslao sam mu i snimak kako telefon funkcionise, odnosno kako se ponasa. Trazio je snimak. Otisak prsta nisam ni koristio. Mozda nije radio od pocetka, ali ja to nisam znao jer otkako je u mom vlasnistvu, nisam tu opciju koristio. Izvinjavam se na neprijatnom iskustvu, da sam znao o cemu je rec ja bih napisao. Ovo mi je prva negativna ocena, prosto, iz neznanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.