Goran

Beograd

Član od: 23.06.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi | Tastature

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Covjek narucio da mu posaljem laptop jer mu treba a on nije hteo da preuzme krivi radnike poste zato sto nisu hteli da otvore paket da se uveri da je u paketu stvarno laptop. Posiljka mi se vratila u duplu postarinu ne preporucujem nikakvu saradnju sa ovim clanom zaobilazite ga u sirokom luku
Miki, Dejan Živić i Tomas su mipomogli i sprečili Vedrana. Miki (član od 19.01.2009)hp 530 Opis iz oglasa tačan: Ne Komunikacija protekla dobro: Ne Ispoštovan dogovor: Ne "Lovi" među oglasima tipa kupujem ili tražim I onda šalje bilo šta, a kad platite kuriru kasno je. Meni je poslao bateriju za lap top koja nema veze sa onom koja mi treba. Posle se javio kao poslaće drugu sutra, pa u ponedeljak . .. OVAKVE TREBA IZBEGAVATI A VALJDA I OVI SA SAJTA ČITAJU OVE OCENE I SANKCIONIŠU. A videćemo I šta će biti sa prijavom. Popunite I vi obrazac I prijavite ga. Da iskorenimo ovakvo zlo. 06.06.2015Dejan Živić (član od 05.09.2014) kupujem matičnu ploču 1156 Opis iz oglasa tačan: Ne Komunikacija protekla dobro: Ne Ispoštovan dogovor: Ne POSLAO TOTALNO DRUGU PLOČU I TO NEISPRAVNU NERADI NIGDE SVE SAM SAZNAO BEŽITE! !! !! !! !! 05.06.2015 Tamas (član od 26.07.2012) Tastatura za Toshiba Satellite C850-13G Opis iz oglasa tačan: Ne Komunikacija protekla dobro: Ne Ispoštovan dogovor: Ne Posalje fotografiju koju trazim a postom posalje sasvim drugi deo. I to ne prvi put. Pise da je iz Kule a u stvari je iz Ruskog Krstura.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.