Goran

Beograd

Član od: 29.09.2016.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Oprema za poslovanje > Kancelarija | Nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Odlucio sam se na kupovinu crne stolice iz njegovih oglasa po ceni od 29e, ugovorili smo da mi je posalje prosle nedelje ali me je na kraju nedelje zvao i rekao je da kurir nije hteo da preuzme stolicu jer nije bila rasklopljena. Rekao sam mu da mi na pocetku nedelje posalje rasklopljenu i rekao je da ce poslati. Zvao sam ga u ponedeljak i pitao je li poslao, rekao je poslace u utorak. Zovem ga u utorak pitam ga jesi poslao, kaze salje danas. I evo petak je vec meni stolica i dalje nije stigla, zovem ga, pisem mu poruke na kupujem prodajem a on se ne javlja i ne odgovara. Mislim da nije lepo to sto me je zavlacio jer sam ja mogao za ovo vreme naci drugu stolicu a ja sam celo vreme cekao njegovu. Ne preporucujem saradnju sa ovim clanom jer nije odgovoran i ne postuje dogovor.
Gospodine, ja se izvinjavam što nisam stigao da pošaljem stolicu zbog situacije i više faktora i ako sam rekao da ću vam poslati. Želim vam sve najbolje i izvinite još jedanput. Pozz
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.