goran

Pančevo

Član od: 30.07.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

U oglasu nije stavio da li je telefon sim free ili ne, dogovorimo se oko slanja, na pitanje da li je sim free nije hteo da odgovori a dogovor oko slanja postignut i nakon vise poruka poslao je da je navodno upravo prodao tel po znatno vecoj veni nego sto ga je meni davao sto svakoj pametnoj osobi govori samo jedno! MOLIM KP ADMIN TIM DA SANKCIONISE CLANA ZBOG POKUSAJA OBMANE I CUTNJE ZA MREZU TELEFONA KOJI NIJE SMEO DA SE IZJASNI ZBOG PRETHODNIH PORUKA NA KP-U PA JE MISLIO DA CE NA FORU DA MU PRODJE!
Druze kao prvo ti sto se neckas super kao drugo telefon je bio sim free kao i sve sto sam imao a ti sto mislis ovim da narusis ugled nece ti proci :)

Opis iz oglasa tačan:

Komunikacija protekla dobro:

Ispoštovan dogovor:

Tip je kompletan lažov i prevarant! Dao sam mu potpuno novu NOKIu C5-00 u zamenu za SAMSUNG S7220 koji je potpuno neispravan. Nosio sam ga u tri servisa i svi su rekli da ne može da se popravi. Takođe mi nije poslao ni punjač i memorijsku karticu kao što je bilo dogovoreno, a više se ni ne javlja na telefon jer verovatno nema obraza. Neka mu je na zdravlje! OTETO - PROKLETO
kakavih ljudi ima,boze me sacuvaj.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.