Goran

Surdulica

Član od: 27.02.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Mrežni uređaji

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Naručio sam Digitus repiter za wi fi , čovek mi je poslao poluispravan repiter tačnije može da radi samo uz pomoć mrežnog kabla ali ne i kao klasičan repiter. Kad sam sam zvao dotičnu osobu nije hteo sa se javi navodno je u romingu ali je povremeno odgovarao na poruke. Tražio sam da mi vrati novac ili da mi pošalje drugi ispravan repiter na sta je on rekao da je repiter bio ispravan i vise nije hteo da odgova na poruke. Pazite da ne prodjete kao ja čovek je lažov.
Ovo sta pise doticni gospodin je sramota. Iz licnog nepoznavanja podesavanja IT uredjaja kao sto je i ovaj ispravni repetitor, on daje negativnu ocenu i upucuje uvrede. Ovakve likove treba izbegavati za saradnju. Trebalo bi administratori sajta da blokiraju ovakva pisanja.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.