Goran

Zrenjanin

Član od: 20.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Uređenje kuće > Lusteri, visilice i plafonjere

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac i pored mog insistiranja pre kupovine za preciznim dodatnim informacijama o ispravnosti, očuvanosti i fizičkom stanju krije sve očigledne mane tj. neispravnost lustera. .. rozetne razglavljene i klimave, 3 sijalična grla pokidana. .. pruża mi pisano (imam razmenjene poruke) i usmeno uverenje pre polaska na put da je predmet oglasa u odlicnom stanju i pored identicnog opisa iz postavljenog oglasa i ostavlja me da prevalim 150km i zateknem sve ono za šta me je ubedjivao da je perfektno u očajnom stanju. SKROZ NEKOREKNO I NEPOŠTENO, IZBEGAVATI OVOG PRODAVCA JER NE POŠTUJE VAŠE VREME I NOVAC, UZ SVE TO I LAŽE!
Luster je star oko 40g. Sastoji se od 99 posto čistog mesinga, mermernih ukrasa i 7 peskiranih staklenih rozeta od stakla u obliku otvorenog cveta. Sve je u odličnom i originalnom stanju. Zamerka se odnosi na beznačajna, jeftina sijalična grla i još jeftinije sijalice. Vrednost lustera nije u tome. Ostale zamerke nisu tačne. Očigledno se radi o preprodavcu koji je hteo brzu zaradu. Ponavljam da se radi o vrlo starom i retkom salonskog lusteru. Na već vrlo nisku cenu kupac je tražio popust, na šta ja nisam pristao. Lažna optužba sa neprimerenim, uvredljivim i zlonamernim komentarima je krajnje nekorektna i nekulturna i govori sve o tome ko je kupac !!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.