Goran

Niš

Član od: 11.03.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bela tehnika i kućni aparati > Ostali kuhinjski aparati

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Deset dana mi salje blender, i na kraju mi nije ni poslao! Prvi put smo se culi u ponedeljak i rekao je da salje u sredu. Cekao sam ga do petka 10 dana nakon te srede sto mi je rekao da je poslao. U medjuvremenu smo razmenili nekoliko poruka sa mojim pitanjem sta se desava sa blenderom. Njegovi odgovori: Te problem sa kurirskom sluzbom, te javljam vam samo da vidim sa kolegom da li je poslao, poslato je sutra je kod vas. .. Naravno nije ni poslao ! !! !

Alati i oruđa > Ručni alat | Setovi, kompleti

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kao i prethodnih par clanova, ista primedba. Dogovor je bio da alat stigne u sredu, danas je nedelja i nisam dobio nikakvo objasnjenje. Na poruke mi se ne odgovara.

Dvorište i bašta > Kosilice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Izbegavajte trgovinu sa ovim clanom. Nije nasao za shodno ni da javi da nije poslao trimer, a telefon iz oglasa je dva dana iskljucen. Svi smo mi zauzeti I imamo svoje obaveze, ja sam morao da ostavim roditelje da cekaju kurire koji se nisu pojavili jer doticni nije nasao za shodno da javi da nije poslao paket. Da je samo javio, sto je ljudski I normalno, da nije poslao, ne bi dobio negativnu ocenu. Ovako minus ko vrata!

Mama i beba > Autosedišta

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Bukvalno isti slucaj kao prethodni komentar. Proslog petka je receno da ce poslati u ponedeljak, do petka sada ni traga ni glasa. Nikakva saradnja.

Alati i oruđa > Električne testere i cirkulari

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Narucio sam testeru za vikend i on mi je rekao da ce mi stici u ponedeljak. Naravno danas je petak i sada kada sam pitao kada ce mi stici, onda mi je receno da nema na stanju. Negativnu dajem iz razloga sto mi je trebala testera hitno a nije mi javljeno da nema na stanju. To je trebalo odmah dog dana da mi kazu. Sada moram da kupujem u radnji za vece pare! !!

Dvorište i bašta > Baštenski nameštaj

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prodavac veoma neodgovoran, neozbiljan i nekorektan. Posle sest dana nisam dobio isporuku. Kako ce prodavac verovatno da napise esej njegove verzije, evo ja cu prvi i svako ko cita neka dobro razmisli o kupovini kod doticnog. Naime, po upitu prodavca da li ima zeljeni proizvod na stanju i da li moze da posalje dobio sam potvrdne odgovore. Posto sam ga upitao da li saljete danas za sutra, a to znaci sreda za cetvrtak prodavac je potvrdio. Posto sam zaboravio da mu ostavim br telefona kontaktiram ga u cetvrtak da vidim da li je poslao, doticni mi je rekao da nije poslao vec da je porucio i da ce da posalje danas ili sutra (u prevodu cetvrtak ili petak). Naravno nije poslao niti me je vise kontaktirao iako sam mu slao vise poruka. Posto ce prodavac da napise neku svoju verziju kako nije imao na stanju pa je cekao da mu dodje, pa onda slucajno nije procitao poruke bla, bla, bla, moje iskustvo i moja peporuka je da se izbegava u sirokom luku. Voleo bi da mogu da stavim screenshot prepiske ali ne mogu nazalost.

Alati i oruđa > Za pranje i čišćenje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Postavio sam mu par pitanja u vezi cetke za pranje, dobio sam odgovore I poslao sam adresu na koju da posalje I sve podatke. Bila je prica da salje sledeceg dana ali meni paket nije stigao. Zatim sam se obratio prodavcu I rekao mu da paket nije stigao, cisto da ga obavestim na sta mi je on odgovorio da mi je poslao slike cetke na viber( druge cetke koja je namenjena bas za pranje automobila) rekao sam da mi ne odgovara I da mi posalje onu koju sam prethodno narucio ali naravno nije stigla kao ni nakon prvog narucivanja. I kada sam mu se opet obratio da cetka nije stigla on mi je napisao: " Postovani, nismo poslali zato sto trenutno nemamo ovaj model ocekujemo uvoz, pa se zato nismo nijavljali" Mislim da ovo nije lepo, da mi je odmah receno ne bi bilo problema. Ali da cekam 5-6 dana nesto sto ne postoji I sto nije poslato je bezobrazno.
Ovde je ispao problem oko stanja u zalihama ove četke. Zbog toga što trenutno nije bila na stanju četka koju je gospodin poručio nismo ni mogli da je pošaljemo. U međuvremenu smo ponudili drugu, kao što stoji u opisu, međutim ona nije odgovarala. Pošto se očekivao uvoz, zakasnili smo sa odgovorom, ali smo gospodina svakako hteli da ispoštujemo i pošaljemo kada stigne kod nas. Žao nam je što je ispao problem zbog situacije u kojoj niko nije bio previše kriv, ali svakako ćemo se truditi da brže uslužujemo naše kupce u svakom pogledu. Do sada nismo nikog prevarili niti imali lošu komunikaciju o čemu govore i pozitivne ocene koje imamo. Greške i nesporazumi se dešavaju i mi smo uvek spremni da ih rešavamo na obostrano zadovoljstvo. Smatramo da je moglo da prođe i bez negativne ocene kojom nas je gospodin ocenio i da je sve moglo da se reši i bez toga. U svakom slučaju izvinjavamo se još jednom i u buduće ćemo se truditi da takve stvari svedemo na minimum.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.