Goran

Negotin

Član od: 19.04.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Apple iPhone

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

covek je rekao da je telefon ispravan ali da je crn ekran da daje znake zivota na racunaru, telefon ne da je mrtav vec nece da reaguje ni na sta ni na punjac ni da racunar apsolutno nista, sada se vadi na slike kao da lepo prikazano da radi na racunaru(slika moze biti od ranije). za sve ostale clanove STROGO NE PREPORUCUJEM ovog clana 200e nije mala para da se tek tako zaj. .e
Na slici jasno stoji datum kada je slikano i to je datum u oci postavljanja oglasa. Clan je pristao na to da nema nikakve garancije niti reklamacije posto se telefon prodaje kao neispravan. Telefon je jos jednom proban pre slanja i ponasao se kao sto je opisano u oglasu. Clan je otvarao telefon i pokusavao popravku istog tako da ne mogu da prihvatim telefon nazad. Zao mi je sto je doslo do ovoga ali ne mogu da pruhvatim vracanje telefona posto je predhodno otvaran od nestrucnog lica.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.