Goran

Beograd | Zemun

Član od: 12.06.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > LG

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Na slikama je telefon izgledao kao nov. Lajsne zdrave sve full. Preuzeo sam paket i to sam dobio poziv od postara da idem do poste ili da cekam da oni dostave sutradan. Odem u postu uzmem paket jer mi telefon treba i izgledao je kao nov na slikama kad ono pukle lajsne, punjac od nekog huawei telefona sto nije ni naglaseno u oglasu, kutija telefona i ne odgovara telefonu jer imei na kutiji i telefonu se ne slaze. Kada se upali izbacuje neku gresku sto prodavac nije ni naglasio. Pitao sam ga i preko vibera i kp kako da resimo problem, samo vidi poruke i nema nikakvog odgovora. Do sada nisam nikom dao negativnu ocenu i ali sada moram jer prodavac izgleda nece da resimo problem na fin i kulturan nacin.
Nisam bio u prilici da komuniciram istog momenta kada je gospodin slao poruke, vec onda kad sam bio u prilici. Mogao je da me pozove telefonom kako bi resili nedoumice. Telefon je odlican, brz, memorije 3/32GB, kamera odlicna, lajsne su smesna primedba, takav telefon na oglasima kosta oko 100 eura, a gospodin ga je platio 5500 dinara. Da me je pozvao, rekao da je nezadovoljan, ja bih mu vratio novac, uvek sam spreman za dogovor, niko s kim sam dosad saradjivao nije imao primedbi.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.