goran

Leskovac

Član od: 04.12.2012.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Hard diskovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Poslao sam mu harddisk, nece da ga podigne, i moracu da platim duplu postarinu. NE PREPORUCUJEM SARADNJU SA OVIM CLANOM!

Automobili | Oprema > Styling i tuning

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorili se za zamenu za njegovu nokiu 2700 kao novu(navodno). u pocetku odbijao paket i izbegavao pozive, da bi kasnije preuzeo posiljku i poslao mi neki raz. ebani krs, zakljucan i bez punjaca. a i dalje se nejavlja na pozive. .. neka mu je na cast, ali mu svakako sledi prijava. .. cuvaj te se ovog lika

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

Sve je bilo u redu, lepo smo se dogovorili, ali je resio da iz nekog razloga ne preuzme posiljku. Tri dana nakon sto sam mu poslao paket, pozvao sam ga i rekao je da ce ici odmah da ga prauzme. Nakon toga ne odgovara na pozive. Neka mu je na cast! Prosto ne mogu da verujem da ni 12 pozitivnih ocena nije garancija da je neko korektan!
prvo trebas da pitas da li sam u mogucnosti to da uradim, da li mozda imam nekih problema ne ti sam donosis zakljucke nikoga nisam zeznuo niti nista pa nisam hteo ni tebe, pravlo je da u narednih 5 dana podignes tel a oni su ga vratili posle tri tako da ja nisam kriv.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.