Goran

Surdulica

Član od: 26.01.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Može bolje

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Radjena je zamena, moj Note 9 za njegov s8 uz doplatu. Telefon ima senke na ekranu sto nije receno. Cak i kada sam uslikao i poslao coveku kao dokaz da se vide senke na panelu govorio je da on ne vidi nista i da to kod njega nije bilo, ali je pristao da se doplata poveca. Ulaz za slusalice takodje ne radi i nije receno. Zadnje staklo je skidano, menjano ili je tell otvaran iz nekog razloga. Kojeg ne znam jer covek sada ne odgovara vise. Zvucnik slusalice za razgovor se slabije cuje. Dogovor ispostovan sto se tice vremena slanja telefona. Mane telefona nisu prijavljene pre dogovora. Vidjene si tek kada mi je telefon stigao. Jedina mana mog telefona koju je za sada nasao je to sto nije globalna verzija, a i to je na mom oglasu bilo objavljeno na slici o informacijama telefona tako da se unapred znalo sta se kupuje za razliku od njegovog telefona koji je, koliko vidim, pun iznenadjenja i neispravnosti.
Za te mane telefona sam cuo prvi put od clana tek kad je prvi primio telefon i testirao ga. Trazio je da povecam doplatu sto sam i uradio. Kasnije sam mu ponudio da mi vrati telefon i doplatu kao i ja njemu njegov. Odbio je da to uradimo uz obrazlozenje da mu novac treba. Ne vidim razlog za negativnu ocenu
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.