Goran

Svilajnac

Član od: 27.10.2009.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Muzika i instrumenti > Ozvučenja | Oprema i delovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Treći put isto. Čovek je stvarno neverovatan. Kad ga pozovete, kao zaboravio, kao nema vremena, ma nema problema, ima on druga u pošti, neće da se vrati paket. U suštini, poručuje sve živo, a plaća ono što hoće i kad hoće, a vi gospodo prodavci plaćajte dve poštarine, pa ponovo oglašavajte predmet koji ste davno mogli da prodate nekom poštenom članu. Z A O B I L A Z I T I!
Moja greska, naravno. Hteo bih da je ispravim ali ne mogu jer mi ne dozvoljavate. Molim Vas da mi dozvolite da platim troskove koje ste imali. Nisam namerno vratio paket, vec sam zaboravio da ga podinem. Razumite da sam mogao da pogresim. Hvala

Audio > Zvučnici

Plaćanje/zamena po dogovoru: Da

Komunikacija protekla dobro: Da

Ispoštovan dogovor: Ne

hteo sam da vam skrenem paznju imao je jedan negativ pa sam razmisljao i opet poslao paket za koji smo se dogovorili i naravno nije ga preuzeo navodno nije bio kuci kada je stigao paket pa se drugi dan dogovarao sa aks sluzbom da ode u magacin da preuzme paket pa je preskocio jos jedan dan i onda nema para da preuzme paket i naravno meni se vraca paket i morao sam da platim da bih preuzeo svoj paket

Audio > Slušalice

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovom prilikom zelim da skrenem paznju clanovima KP, da izbegavaju saradnju sa ovakvim clanovima kao sto je doticni, jer ne postuju dogovore poput sledeceg: kupac nije ispostovao dogovoreno, tj nije preuzeo slusalice koje sam poslao postexpresom i naravno jos sam morao da platim dvostruku postarinu. Stvarno ne znam iz kog razloga nije preuzeo posiljku, ali sam ubedjen da ce on vec smisliti neki razlog da opravda sebe. Nista licno ali 500din da bacim na postarinu za predmet vredan 1000din, je pravi bezobrazluk.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.