Goran

Beograd | Čukarica

Član od: 07.03.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Clan koji mi je prodao maticnu od laptopa za koju je tvrdio da nije servisirana a to je bio jedini uslov da je ja kupim. Nicim nije najavio pre slanja da postoji iole sumnje u to sto je tvrdio. Kada je ploca stigla jasno je moglo da se vidi da je ista servisirana I da je to mogao da primeti onaj ko je laik u tome a kamoli on ko ima dosta oglasa iz kojih moze da se vidi da nije ni malo neiskusam. Kada sam ga obavestio o tome I zatrazio neko resenje on kaze da je , , plocu dobio iz inotranstva I da se on ne razume u to sto radi a istovremeno ne vidi tako dobro zato sto nosi naocare. Od resenja problema ne nudi nista vec drsko kaze da je rekao da je ploca neispravna da zali sto ne mogu da je iskoristim ali da ista moze da se upotrebi za delove . Iz njegovog komentara video sam da nije spreman za bilo kakvo resenje problama i jedino sto je u mojoj moci je da ga ocenim negativnom ocenom . Dakle clan dobija negativnu ocenu zato sto je prikrio pravo stanje predmeta kojeg prodaje da bi time ostvario materijalnu dobit na stetu kupca a po clanu 5 zakona KP. Na vama je da obratite paznju ili ne.
Prodao sam neispravnu nepopravljanu ploču od laptopa.Takva je i bila .To što piše ovaj čovek je laž da je popravljana.U poruci je naveo da : Plocu sam kupio zato sto si izricito rekao da nije servisirana.Ja u ovakvim slucajevima ne vracam robu koju sam kupio iz vise razloga. Ploču je platio 1000din što je minimum za neispravne ploče Ploču sam mu prodao kao nepopravljanu iz svog ubeđenja Navodi da su bili vidljivi tragovi fluksa oko čipseta,što je LAŽ.Nemam razloga da iznosim laži,na svojim oglasima imam dosta laptopova za delove tako da mu to ne ide u prilog. Nije tražio ni fotografije ploče gde bi se sve videlo,pošto se trudim da svaku fotografiju snimim u što krupnijem formatu Ploču je dobio uredno zapakovanu Ne želi da je vrati to napisao u poruci,verovatno je pokušao da je popravi pa nije mogao-nije znao. Ucenjivao me negativnom ocenom
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.