goran

Kruševac

Član od: 24.06.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Huawei

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Nije preuzeo telefon koji je porucio. Covek je nekorektan, NE PREPORUCUJEM PRODAJU I KUPOVINU OD ISTOG! !! Istom prodavati iskljucivo posle uplate.
na moru sam bio nemam sta da kazem,zaboravio o narudzbini,ja sam kriv.desava se i meni...

Mobilni telefoni > Microsoft Lumia

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorio sam se sa covekom ave preko poruka na KP, poslao telefon odmah sutradan( u petak) , javio mu da sam poslao i on je rekao Ok. Posle toga je prestao da se javlja, nije preuzeo posiljku 3 dana i sad mi se vraca nazad. Covek se i dalje ne javlja na telefon. Veoma velika neozbiljnost
Do sada sve je bilo ok sa svima.cuo sam se sa covekom koji je poslao tel ali nista mi nije stizalo.a uvek sam dostupan i javljam se kao i njemu.stvarno je mala cena da se blamiram.samo 1200din.ne znam u cemu je problem.izvolite pa zovite do sada i uvek sam dostupan.i dalje sam sam za saradnju sa ljudima koji su za trgovinu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.