goran

Paraćin

Član od: 16.09.2013.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

NE preporučujem saradnju sa članom! !! Uprkos podsećanju u dva navrata da podigne predmet, i njegovog obećanja da nije odustao, predmet nije preuzeo tj. kupio. Samo mi je naneo štetu troškova slanja i povraćaja koju sam morao da platim, plus 10 dana predmet nije bio oglašavan! Potpuno neozbiljno i neodgovorno sa njegove strane. Saradnja sa dotičnim može, ali samo pod jednim uslovom a to je da Vam predmet plati 100% unapred! U protivnom, samo ćete izgubiti vreme, živce i novac!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

VELIKI OPREZ! ! Pre sedam dana poslat laptop ovom clanu, vec sutra dan cim nije preuzeo a nije se ni javio znao sam da nesto nije u redu. Dan 3 zovem da pitam on mi odbija poziv i salje poruku bez brige upravo preuzimam laptop Dan 4 vidim opet nije preuzet kaze zbog pisla je u guzvi upravo preuzima Dan 5 zovem kaze evo upravo izlazi sa posla i ulazi u postu Danas u 10h ga zovem (poruke i razgovor na uvid KP U). KAZE BEZ NERVOZE UPRAVO BRAT PREUZIMA LAPTOP. I PRE 5 MIN MI SALJE PORUKU DA NEMOZE PREUZETI. ZNACI PUNIH 7 DANA ZAVLACENJA I SAD NIKOM NISTA PRITOM SVAKI DAN LAZ LAZ KAKO JE UPARAVO U PISTI. VELIKI OPREZ SA OVIM GLUMCEM I NECOVEKOM! !!

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Mogu da prepisem iskustvo iz njegove prethodne negativne ocene. Ne podize paket, govori danas , ce , pa sutra, pa prekosutra, na kraju slaze da je ipak podigao pa se onda pateticno izvinjava i kako ce tek sutra . .na kraju se paket vrati. .Kao objasnjenje gomila nebuloznih objasnjenja. Onda obecava kako ce prvog radnog dana kao izvinjenje uplatiti troskove , i opet krecemo iz pocetka, danas ce, sutra ce pa prekosutra. .. Znaci negativna ocena kao vrata. Ne preporucujem saradnju sa ovim neozbiljnim i neiskrenim clanom. Od kada koristim KP nisam imao gore iskustvo. Sramota! !! !Izgubio sam novac . vreme, potencijalnu ozbiljnu musteriju da bi me zamajavao covek koji laze non-stop. Jos uvek razmisljam o prijavljivanju. .. .

Nakit, satovi i dragocenosti > Ručni satovi | Brendovi muški

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Jako nekorektan i nepouzdan član. Pošiljku nije preuzeo navodno iz opravdanih razloga, i pored nekoliko mojih poruka sa molbom da sat koji je naručio preuzme i da ne dozvoli da se pošiljka vrati jer sam ja na letovanju. Na telefon se javio tek kada sam ga zvao sa drugog broja i uz obećanje da će uplatiti iznos sata i duple poštarine zbog vraćene pošiljke pokušao sam još jednom da se dogovorim. Medjutim, pošto uplata nije prošla kontaktirao sam ga opet porukom, a vrhunac nepoštovanja i bezobrazluka ispoljio je tvrdnjom da je u petak 17.08. uplatio novac na račun koji do ovog momenta (utorak 21.08. 20:40h) nije uplaćen na račun. U jednoj rečenici. .. ČLAN ZA IZBEGAVANJE.
Poštovani članovi , ovo što je gospodin napisao , jeste u većoj ili manjoj meri tačno . Odnosno sve je tačno . Razumem njegov bes i razočarenje i troškove koje je imao . Jednostavno , član je ispao maksimalno korektan , ali kao što sam i kazao i njemu želim da se obratim svima vama, zaista sam imao strahovitih problema u periodu kada je sat stigao na preuzimanje i nažalost još uvek ih imam . Ovo ne pišem da bi sebe opravdao , već eto da bi se možda znalo da nisam baš čovek kakvog me je gospodin predstavio . U životu čoveka se dešavaju neke stvari , koje ga potpuno spreče , da bi završavao druge. Ne bih se složio samo sa poslednjom konstatacinom , novac jeste uplaćen u petak , ali uplatu nisam vršio ja nego jedan od mojih prijatelja i kako u ovakvim situacijama obično biva pogrešio je broj računa ( ko hoće da poveruje ) , te je nažalost došlo do ovoga . Ovo mi je prva negativna ocena , izvinjavam se članu i svima vama . Nadam se da ću se iz svojih ličnih problema izvući do ponedeljka dana 27.08.2018.godine , kada ću čoveku ispalatiti sve troškove zajedno sa cenom sata ) reče je o onvčanom iznosu od oko 2900 rsd ). bez iakakve potrebe da mi kupljeni sata i pošalje . Još jedanputa izvinjenje ali otkriće , teške bolesti , tumora , debelog creva , kod bliskog člana porodice , majke , dovelo je do ovih problema . Izvinite gospodine i svi članovi ovoga sajta . S poštovanjem Goran Milošević
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.