goran

Novi Sad

Član od: 19.09.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Najnegativnija moguca ocena. Masinica pokvarena, a kao i mojim prethodnicima koji su lose prosli sa ovim prodavcem, odgovor je bio: "Zasto nisi odmah javio, a ne posle par dana. Stara fora. Moj savet je da budete obazrivi kada porucujete nesto od ovog prodavca. Sada ocekujem neki komentar identican onim prethodnim pravdanjima, ali to ne pije vodu. Ko laze, na njega neka ide greh. Male su pare u pitanju, ali ovo jednostavno ne moze proci bez najnegativnije ocene.
Prodata za 800 dinara i posle nedelju dana primedba da mašinica proklizava i da mi je vrati uz zamenu za neku drugu!Napiši ko čovek šta je bilo a nemoj biti dvoličan.Ko bi ti normalan za te novce menjao i igrao se s tobom.

Lov i ribolov > Ribolov | Mašinice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Mašinice definitivno nisu bile kao nove. Ko ne veruje poslaću mu slike.
Zašto niste vratili mašinice ako niste bili zadovoljni s njima ,ne znam čemu ovakav komentar! Kupili ste pre 3 nedelje mašinice od mene i sad mi dajete ocenu negativnu-svaka vam čast to govori više o vama nego o meni.A voleo bih da ste okačili slike da i drugi vide kakve mašinice ste kupili i u kakvom stanju.Kao nove ne znači nove ali znači jako dobro očuvane za vašu informaciju.

Alati i oruđa > Električne brusilice

Opis iz oglasa tačan: Da

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Pošto smo se nekako dogovorili oko cene dao sam mu adresu rekao je sutra šaljem , sutra dan porukom javlja poslao samti , prošlo je oko sat vremena ponovo porukom javlja , e drug , otišao kamion javlja mi drug nije preuzeo brusilicu, sutra će . Odmah sam posumnjao u laž , u među vremenu ne pomera je sa oglasa , što znači ima nekog kupca skoga pregovara za povoljniju cenu , ponovo ga ja zovem sledeći dan ne javlja se sledeći poziv odbija mi i isključuje telefon tri dana , treći dan laže me kako mu telefon ostao bez baterije (živimo u petnaestom veku )a brusilica se zagubila došla do Beograda što znači da takav prodavac je spreman da vam "uvali"cepanicu umesto brusilice . Pa sad vi budući njegovi kupci procenite dali je dobar za saradnju , pogledaj te komentare i ocene nisam ja prvi.
Kao prvo ovaj čovek me smara već 3 meseca za ovu brusilicu sa ponudama koje kakvim ,od rakije za nju pa mi spušta cenu i trazi prodaju na rate, rekao sam mu da neću da mu prodam ! Zvao me noću posle 11 i slao poruke,jednom rečju napast od čoveka.Ovakav čovek neuliva poverenje da je ozbiljan kupac i nikom ja nisam uvalio cepanicu već nisam hteo da mu prodam po njegovoj ceni i predlogu .Ako je to za negativnu ocenu prihvatam je sa zadovoljstvom. A administratori kupujem prodajem bolje nek se informišu sa oba dve strane a ne da ljudima prikače ocene od likova koji bi da nekog ocrne zbog svojih neuspelih pokušaja da se domognu stvari po ceni koja njima odgovara. Hvala na oceni i popi rakiju koju si mi nudio i misli kako brusiš.

Alati i oruđa > Za farbanje i poliranje

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

PROČITATI OBAVEZNO Opis urđaja ni blizu pištolj za farbanje curi na sve strane pošto je dizna bila napuknuta dobio sam popust i to prihvatio, sa garancijom da je sve ostalo u ispravnom stanju sa tom jedinom manom koja čak nije u opisu oglasa. pokušao rešiti sa prodavcom da mi zamene uređaj za drugi ali bezuspešno. ponudio da istestiramo uređaj na licu mesta znajući da nemam za to vremena pa ga uzeh na zlatne reči hvale, dok sam stigao do kuće već ga skinuo sa oglasa nebili mu dao negativnu, mislim koji pošten čovek nebi sačekao ocenu i pohvalu za saradnju, ali hvala timu ljudi koji su tu za pohvalu pa da nebi neko još bio oštećen.
Kako vas nije sramota da sad lazete i svaljujete krivicu na mene kad ste sami odabrali taj pištolj i slozili se da je dizna oštećena i dao sam vam popust na isti.Predlagao sam vam da uzmete drugi pištolj koji je po meni bio bolji i da odemo do mene kući i isprobamo oba dva vama ponuđena a isto tako sam vam rekao da alat koji ode od mene nema garanciju pa vi sami odlučite.Sad sam ja kriv a vi ste ispravni, što je bilo do mene ja sam vam ponudio i rekao.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.