Goran

Jagodina

Član od: 18.10.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Samsung

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon koji sam dobila je imao ukupnu memoriju od 1Gb, a slobodnog RAM-a 70 Mb, sto nema veze sa onim sto je pisalo u oglasu. Kad sam mu vratila telefon poslao mi ga je nazad umazanog od neke masti i tvrdio da sam ja to uradila, sto nije tacno i da sam upropastila telefon(za dva dana! ). Morala sam da kontaktiram Zastitu potrosaca i da napisem prijavu, da bi se tek tad smilovao da mi vrati novac i to 2hiljade manje, zbog tzv ostecenja! Nikako ne kupujte od ovog prodavca, jer je spreman na sve moguce pokvarene radnje! Ja sam imala srecu da uspem da povratim bar deo novca!
Kupac koji jednostavno ne zna sta zeli , obican licmer.Lepo je sve slikano i navedeno sto pise u telefonu. ALI DEVOJKA ZELI S6 ORIGINAL za 14000dinara. Ponudio sam da vrati telefon , vracen obreban , umrljan i nepotpun. Do sad sam prodao 11 telefona i niko se nije zalio. Obican licemer koji je telefon potpun vratio tek kada sam zahtevao kako je poslato tako i dsa vrati. Za ostetu imam pravo koliko ja mislim da treba imajuci u vidu ako joj nije odgovarao trebala je odmah da posalje a ne da drzi telefon par dana i vrati bez delova i kutije.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.