Goran

Niš

Član od: 21.11.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

upozorenje svim korisnicima da ovaj clan prodaje laptopove koji su nestrucno popravljani i grejani tako da rade neko vreme ne vise od nekoliko dana cuvajte se da ne prodjete kao ja sto sam prosao uzalud sam bacio pare a on je mislio da me je presao laptop je prodavao nekompletan na moje poruke nije odgovarao s razlogom da ne bi mogao da mu da negativnu ocenu elem pozvao sam ga na telefon i dobio uverenje da je laptop testiran i savrsen izdrzao sve testove itd jer sam hteo da ga kupim za sebe rekao mi je da wireles radi i da baterija drzi struju cim je laptop dosao bateriju nisam mogao odmah da testiram jer nisam imao originalan punjac a wireles nije hteo nikako da radi instalirao sam windovs neki na brzinu i sve je prividno bilo ok cak sam ga i ocenio pozitivnom ocenom i on mene jer sam mislio daa kartica nije u redu ali tu tek pocinju moje muke narucio sam harddisk originalni punjac i karticu wireles kod lokalnog prodavca it opreme ii za to mu dao jos 35 evra napominjem da sam i njemu laptop platio isto sa postarinom ukupno 35 evra nekompletan ali ispravan i testiran kobajagi elem 70 evra sam bacio u vatru cim sam instalirao ponovo sistem na harddisk i zatrazio ocenu windovs sistema 7 laptop je izbacio neke linije i prestao je sa radom awireles kartica nije htela nikako da radi jer kad sam otvorio laptop video sam da je grafika popravljana grejana i da je usled nestrucnog popravljanja upropastio deo maticne ploce gde ide wireles kartica te zato nije hteo ni wireles nikako da radi na moje poruke da se javi da resimo problem odgovorio je blokadom na kp pa sam bio prinudjen da se obratim administraciji kp da me uzme u zastitu moja preporuka za ovog clana je zaobidjite ga u sirokom luku! !! !! !! oprez svim clanovima! !! !
Ne mogu da verujem da je administracija uopste odobrila ovako nesto. Kupio laptop proverio ga dao pozitivnu. Nakon toga popravljao i radio ko zna sta i onda negativna. Hvala vam na saradnji.

Kompjuteri | Laptop i tablet > Laptopovi

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Kupio sam laptop od njega, nije rekao istinu dali ima manu laptop, ja sam ga pitao on je rekao da sve kao novo ispravno, ali HDD ima 24 bad sectora i zato dajem negativnu ocenu.
Bravo. Ponudio sam resenje, nije prihvatio. Nije mi jasno sta nije ispostovano i sa cije strane. Nije lepo ali nema veze.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.