Goran

Kikinda

Član od: 20.12.2010.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Kompjuteri | Desktop > Matične ploče

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Reklamirao sam robu kao neispravnu. Rekao je u telefonskom razgovoru da mogu da mu vratim. Nakon toga danima ne odgovara na brojne telefonske pozive, SMS poruke, KP poruke. Ovaj tip već ima jednu negativnu ocenu zbog neispravne robe. Ja sam ostao bez 2000 dinara, nemojte i VI.
Rekao sam da moze da se vrati ploca sve dok mi nije rekao da je on plocu obrisao sa alkoholom. Bez 2000 dinara je ostao svojom krivicom.Plocu koju sam prodao bila je u potpunosti ispravna.

Kompjuteri | Desktop > Grafičke kartice

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

prodavac nije ispostovao svoj oglas kao sto ga je napisao. .. .koji je glasio : prodajem ispravnu graficku karticu. .. .. .. .. .. kada sam preuzeo karticu fizicki nije bila ostecena. .. ali kartica neispravna. .. kada se ubaci u komp. .. daje sliku na kockice i prekida sliku. .. .. sutra dan kada smo se culi . .. ispricao je drugu pricu. .. da graficka nije radila par meseci i da nezna da li radi. .. .kao kod njega je radila. .. .zato preporucujem da se sa ovim prodavcem ne trguje ili bilo sta drugo. .. .
Medju prvim porukama sam mu napisao da je kartica izvadjena iz kompa pre 3-4 meseca i da je ispravna, i bila je isprvana tako da nisam menjao pricu drugi put kad smo se culi. Moguce da se vlaga uhvatila na nju od stajanja ne znam sta bi drugo moglo biti. Moja je greska sto sam napisao da je kartica ispravna a nisam proverio, mada nisam ima ni gde da proverim jer sam promenuo plocu na pcie. Cim sam procitao poruku sto mi je poslao da je ne ispravna odgovorio sam mu da nije problem da mu doplatim za za dvd( za to smo trgovali) u iznosu kartice, ali on je imao trenutak besa (sto svatam) pa je doslo do nesporazuma pa je tako doslo i do ove negativne ocene. Posle kraceg vremena smo izgradili odnos i juce smo zavrsili trgovinu u najboljem redu i ako mi je pre toga dao negativnu. Doplatio sam mu dogovoren iznos i on meni vratio karticu. Rekao je da mu je zao sto je sve to napisao i da je poslao poruku administratoru da isprave ocenu ako je moguce. Imam pravo da mu dam negativnu (samo zato sto je on zurio da da meni, nizbocega drugog) sto sam mu i rekao ali necu nisam takav covek. Tako da imam negativnu sto nisam zasluzio i poruke sto smo se dogovarali mogu to da dokazu.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.