Goran

Beograd

Član od: 21.04.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Građevinarstvo > Brave, kvake i šarke

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Komunikacija katastrofalna, jednom u nedelju dana, navodno je doticni bio u inostranstvu. .. Zatim vrata kasne 2 dana sa isporukom, Dogovoren je 20 novembar a ugradnja se dogodila 22-og. .. Vrata donose u 18h po mraku i sami krecu da postavljaju bez toga da vidite koja su vrata donesena, Sam model jeste taj ali vrata nisu originalna vec lose iskopirana verovatno neka Bugarska, i mala beba bi primetila da to nije taj kvalitet. Vrata sklapana iz 100 delova, nigde spojeva na sve strane rupe. Kvaka se mrda posle jednog dana, vrata skripe kao da su stara 50 godina a ne 2 dana. Vrata su izgrebana-oguljena na dva mesta. Plus lose postavljena tako da vazduh ulazi kroz njih. .. Sta da kazem sem da sam razocaran, LJUDI OPREZ, NEMOJ TE DA NASEDNETE NA NIZU CENU I DA PRODJETE KAO JA.
Svako ko bude bio u zabludi da trguje sa mnom na osnovu ove moje druge negativne ocene od strane ovog momka, neka bude slobodan da klinke na njegov profil i pozove ga “INFORMATIVNO”(kao zainteresovani ste za neki njegov oglas) da bi ste CULI o kakvoj se personi radi ovde. Sto se tice KOMUNIKACIJE odlicno mu ide ali samo preko poruka i imacete efekat da stvarno imate posla sa razumnom osobom, jer ipak da Vam neko stoji iznad glave dok radite, gricka svoje nokte i smeska se bez razloga.....hm NE ZNAM! Kao sto pise u jednom od njegovih negativnih ocena gde je jedna gospodja napisala “momak sedi kuci preuzima tudje oglase i preprodaje ih po skupljoj ceni” Sto se tice njegovih pozitivnih ocena vec sam imao posla sa ovom SORTOM LJUDI. Bukvalno pri samom upoznavanju Vas vuku za rukav i mole da ih ocenite i ako se jos uvek nije ni dogodila bilo kakva saradnja, naivan odmah sam mu dao pozitivnu ocenu jer me ovakve stvari uopste ne interesuju jer po meni ove stvari UOPSTE NISU MERODAVNE. Gomila prodavaca kada kupite nesto od njih ce Vam odmah traziti da ih ocenite pozitivno i ako nije prosao ni jedan dan od dana kupovine kako posle nemate pravo da kazete stvarno sta mislite. Moja prva losa ocena je od ako kliknete na profil videcete da je napravljen 3 dana pre komentara i sutradan ugasen profil. Nekome je zasmetalo ali ne znam sto. Moj broj jasno stoji na oglasu i od nikoga se ne krijem. Radim ovo skoro 11godina a sramota je sto Moze da pise konsta hoce i stvara losu sliku o prodavcu. Dobio sam i izvinjenje od clanova porodice ovog "momka" gde su oni zadovoljni SVAKO KOGA INTERESUJE POSLACU MU SKRINSOT da vidi i licno se uveri. Ne znam sta vise da dodam, svako ko nasedne na komentar ovog "mladica" mi iskreno ni ne treba kao musterija jer realno sta mogu da ocekujem i od takvih ljudi. Eto, za ovih 11 godina od kada radim sve su moje musterije ”budale” samo je ovaj momak PAMETAN! SVE NAJBOLJE!!

Građevinarstvo > Vrata i prozori | PVC i ALU

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

ZAOBIDJITE OVE U SIROKOM LUKU, Izradio nam je prozore i vrata po meri od najgoreg Bugarskog petokomornog profila VIVA PLAST, a ubediili da je AUSTRIJSKI profil, vrata i prozor spadaju zakacinje i ne moze da se zatvori, posle 20 poziva neko od njih doso kao prestelovao i pobego vise nam se nisu javljali, a odrali nas. Ocena NULA (0)
Ovaj oglas ocigledno nekom smeta pa je resio da sabotira. Ne postoje “ONI” iskljucivo ja radim a ja sam Goran. Moj kontakt telefon je 0653369336 kao sto stoji u oglasu. Poruka koju ste mi poslali na KUPUJEM PRODAJEM sadrzala je jednu klasicnu ponudu gde sam Vam ja zatrazio kontakt telefon kako bih Vas pitao sta konkretno zelite a Vama je to ustvari trebalo samo kao mamac kako bi LOSE OCENILI oglas. Jako mi je zao ako ste lose prosli ali to sto ste vi u komentaru naglasili kao PROBLEM uopste nije problem nego zahteva stelovanje. Krilo je sleglo i verovatno zakacinje u donjem polozaju. Ukoliko ste me pomesali sa nekim ja se nadam da cete naci prave prodavce i resiti ovo kao reklamaciju jer Vas niko nije presao a ukoliko niste onda stvarno ne znam cemu sve ovo, posla ima za svakoga! Kakav smo narod, Boze svasta!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.