Goran

Novi Sad

Član od: 24.06.2015.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mama i beba > Bebi oprema

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Zaista sam htela da ostavim pozitivan utisak, ali kada sam videla da me je gospodin blokirao i obrisao oglas, predomislila sam se i zato ostavljam negativan. Poslao mi je jednog zeku(deciju pizamu) za 6 meseci a jednog za 9 meseci, iako pose da su obe za 9 meseci. Ne bi bio nikakav problem, cak sam i htela da mu napisem da je sve ok, zabunio se verovatno, ne verujem da je namerno hteo da me ***, mada, sad vec ko zna. . ali kad sam pokusala da mu napisem poruku i cak da mu se zahvalim na saradnji, ( razmisljam, nek ide zivot) vidim da me je gospodin Goran blokirao, znajuci sta je uradio, tako da sad vec polako sumnjam da je namera bila da me obmane i "uvali" mi Carters pizame kao za 9 meseci obe znajuci da je jedna za 6. Sve u svemu, roba ne odgovara opisu iz oglasa, velicina nije ta. Eto. . zbog toga negativna, ako saradjujete s gospodinom, trazite dodatne slike a ne kao ja da verujete na rec. A za gospodina savet, nemojte blokirati ljude, lepa rec gvozdena vrata otvara, bar kod mene, jedno "Izvinite" bi bilo sasvim dovoljno.
Ja se stvarno izvinjavam blokadi koja Vas je toliko uzbudila a koje nisam bio ni svestan. Imam male dve cerkice koje cackaju telefone, verovatno nisam jedini kome se to desava. Sto bi Vas namerno blokirao. A sto se tice velicine doslo je do zabune. Ako hocete vratite posiljku, vraticu Vam pare. Nista nije bilo namerno. Sve najbolje. Pozdrav
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.