Goran

Beograd

Član od: 27.02.2011.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Bicikli > Mountainbike

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Prvo da naglasim da broj mobilnog telefona koji je doticna osoba navela kao kontakt telefon ne odgovara imenu Milos vec Goranu. A sada ono drugo. Doticnu osobu sam kontaktirao pre oko desetak dana slanjem poruke na KP da zelim da kupim njegov bicikl GRX 8 CROSS. Tada smo se dogovorili da spusti cenu bicikla od 200 na 180 evra. Takodje dogovor je bio da sutradan posalje biciklu brzom postom. Ceo dan sam ga zvao i slao poruke na mob. broj koji je naveo, kao i na KP. Lik se nije javljao, da bi mi tek oko 23,30 h istog dana poslao na KP poruku da dogovor i dalje vazi, da ce mi poslati posle Uskrsnje praznike jer u posti nisu hteli da mu prime posiljku jer bi ostetila ostalu robu. Rekao sam mu da me u utorak 21.04.2020. godine kontaktira u vezi slanja. Lik se evo i danas ne javlja, da bih ja na KP video da bicikle u ponudi vise nema. Pretpostavljam da je biciklu prodao. Ovakvim postupkom je pokazao krajnje podle namere. Opet kazem na broj koji je stavio ne javlja se. Ovo sam naveo kako bi oni koji zele da saradjuju sa njim imali na umu da im se moze slicno desiti. Nisam imao nameru da nekoga vredjam ili cinim lose ali sam bio primoran da ovo iznesem.
Podle namere-o čemu ti pišeš ja zaista ne znam,znam samo da si dao sve od sebe-svoj max .da ocrniš nekoga. Ako ti je to bio cilj-bravo,uspeo si. Zar je moguće da jedna osoba koja se predstavlja kao dobra i savetuje drugima na opreznost.... tragedija. Neću se pravdati jer nemam razloga za to, hoću da samo kažem da mi je drago što ti nisam prodao bicikl, Inače je bio nov-nov . Pozdrav tebi druže i sve najbolje ti želim ,ali spusti se malo i shvati da ljudi neki imaju probleme mnogo veće nego što možeš da zamisliš-dal si se nekada upitao da je stvarno postojao razlog neki zbog čega nije ispoštovan dogovor,i vidi ovo ti je sajt za kupovinu i prodaju, i kritiku ali ne u tom obimu -tvoje reči podle namere.... šta da ti kažem,prosto ne mogu da verujem da neko tako nešto može da napiše.Ali nismo svi isti.bar to me teši i da imam 1 telefon sa 2kartice od kojih je jedan broj sa Kup.Prodajem

Mobilni telefoni > Nokia

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Trebali smo da se menjamo, vozio me je 2 dana i nije mi se više javio. Nekultura, da neume da se javi i bar da kaže da neće zamenu. Pazite šta dogovarate sa ovim korisnikom!
Zaista čudan kriterijum da neko ko je par meseci član K.P ima prava da deli ocene,mnogo starijim članovima. Ne želim da komentarišem komentar-kritiku,samo da li se čovek zapita da li za tako nešto možda postoji RAZLOG,ili jednostavno je baš hteo nekom da dodeli nagradu,sa 24 pozitivne ocene-čestitam,uspeo si u tome.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.