Gorica

Beograd | Zemun

Član od: 11.01.2019.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Rekao mi je i ubedjivao me da je ploca na telefonu ispravna. Da kada se ukljuci cuje se rad telefona, da puni bateriju i da je 100% ispravna, itd. Navodno na telefonu je sve bilo ispravno sem lcd i taca. Medjutim, kada je telefon stigao , nije hteo ni da puni iako je stojao na punjacu pola sata, niti se cuo nekakav zvuk telefona. .. Ploca je skroz mrtva . Navodno je hteo da mu vratim telefon, pa tek onda on meni novac. Nisam hteo da mu saljem telefon dok mi ne vrati novac, jer je u startu lagao.

Mobilni telefoni > Retro mobilni telefoni

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Sa njim sam trgovao prodao mi 3 stranca sa oglasa njegovih za jedan sam mu dao negativnu ocenu za druga dva nisam jel obecavao da ce vratiti novac uzeti svoje strance nazad. neprestano mi se javlja raspituje za otkup ploca kao i ovih telefona sto su mi sad na oglasima, a sad odbija da vrati novac ja. njemu te strane telefone. nemojte saradjivati sa ovim clanom da i vama nebi uvalio tako nesto strance itd.
Ovog clana maksimalno zaobilazite. Dolazio mi u kucu izabrao sta mu treba i na kraju nije mu odgovaralo a uvalio mi neki samsung galaxy s3 neo sa baterijom koja drzi pola sata. I nece da vrati telefone.

Mobilni telefoni > Mobilni telefoni za delove

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Ovako kod doticnog sam bio kuci u zemunu pored nekih 6 telefona sto sam kupio vrsio zamenu dao mu s3 neo duos za 10 njegovih telefona rekavsi mi da imaju sitne kvarove baterije sami zatvaraju aplikacije baguju i tako to. uzimam ih i neproveravam na koju su mrezu vidim zena mu dvoje dece itd medjutim kuci kad sam dosao i. planirao da ih sredim vidim da su telefoni na inostrane mreze kodirani tako da sa njima nista nemogu jos ih ima na oglasu i navodno nezna a na regularnim. je postavio dobre cene. posto nista nemogu sa tim telefonima nudim mu da mu vratim on meni moj telefon i novac sto on odbija kp tim. to moze videti u porukama nasim. znaci planirao je da uvali tako. zato sa ovim. clanom nebih vam preporucio nikakvu saradnju pravi se da nista nezna oko telefona a uvalice vam. ono sto je samo za reciklazu po 50 dinara da ih date posle.
Dolazio kod mene kući, sve telefone video probao izabrao, i sutradan mu nesto neodgovara, mislim da stvarno nije korektan za saradnju, a uzimao je telefone za delove koji su sa baterijom po 200-300 dinara, samo baterije vrede vise, odlučite sami o ovom članu, moja preporuka da nesaradjujete

Mobilni telefoni > Retro mobilni telefoni

Opis iz oglasa tačan: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Telefon od 800 din je naručen za starijeg čoveka, u pitanju je telefon star preko 10 godina sa tipkama. U oglasu je pisalo da je u odličnom stanju i da je sve provereno. Prodavcu sam postavio 2-3 pitanja u vezi telefona, odgovorila mi je samo "odličan je, sve je provereno". Kao prvo, stigao je telefon bez punjača. .. U oglasu bi trebalo da piše da nema punjač (osnovna oprema! ). Drugo, baterija je očajna, isprazni se za 2 sata. Treće, tipke slabo rade i zvučnik toliko zuji kada nekoga pozovete, tako da jedva čujete drugu osobu. Nakon svega ovoga, prodavcu sam rekao da mi pošalje novu bateriju, ako hoće da izbegne negativnu ocenu ili da mi vrati pare, a ja vratim telefon. Rekla je da će poslati novu bateriju, a u petak reče i da je poslala. Baterija je trebalo da stigne u ponedeljak, eventualno utorak, ali i dalje je nema. Kada sam je pitao zašto ne stiže baterija, nezainteresovano je rekla "neznam". Da je stvarno poslala, proverila bi sa kurirskom službom zašto ne stiže. Pošto nije zainteresovana, da i najmanje ispadne korektna, od mene dobija negativnu ocenu, a ostali neka dobro razmisle, da li im treba saradnja sa takvim čovekom! Ima ovde i poštenih ljudi!
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.