Goxy

Beograd

Član od: 21.03.2018.

Korisnika ne možete oceniti:

  • ako ste se nedavno registrovali,
  • ako se iz Vaše konverzacije KP Porukama ne može utvrditi da je do kupoprodaje došlo,
  • ako ste ga već ocenili pre manje od 7 dana,
  • ako je konverzacija starija od 30 dana,
  • ako ste korisnika već ocenili iz iste konverzacije.

Sport i razonoda > Košarka

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Ne

Ispoštovan dogovor: Ne

Kakav je ovo ljudi izgovor za coveka. sta je ovo na sta ovo lici. Porucio mi patike,15 dana stoji paket u posti, ja sad evo danas pokusam i ovde da ga upozorim da preuzme paket vidim da ne mogu da mu posaljem poruku jer me je blokirao. pa covece jesi me blokirao ovde ali ja tvoju adresu i sve podatke imam to si zaboravio
Izvini buraz zaborai da ti odgovorim. Ja koji sam 2 puta kupovao od tebe nije bilo problema,ali treci put lepo sam te pitao kom kalupu odgovaraju ovaj broj patika gde si ti doslvno reko ne znam. Da bi dan posle toga video takve iste kod tebe samo druga boja gde si napisao da je kalup manj za jedan broj i da su suvise uske i teske za obuvanje. E zato nisam hteo da podignem patike bile bi male. I zato vise nikad necu da kupujem od tebe. Cuvaj se i ziv bio

Mobilni telefoni > Samsung

Plaćanje/zamena po dogovoru: Ne

Komunikacija protekla dobro: Može bolje

Ispoštovan dogovor: Ne

Dogovorim se sa clanom da mu ostavim telefon, moli me bukvalno za sutradan, ja kazem ok, odbijem musteriju, kazem da sam obecao telefon, ujutru mi doticni clan mrtav hladan na moju poruku odgovara da je odustao, mrzi ga da se cima, daleko mu, ja ne verujem sta mi prica, kazem mu doci cu do njega a on odgovara ma opusteno prodaces ti to, izbegavajte ga u sirokom luku, kao kupcu dajem ogromnu negativnu jer sam dosao do bg po dogovoru i cekao da se javi do 8 kako je rekao, ja u 9h saljem poruku i dobija odgovor mrzi me da se cimam, strasno!
Predomislio sam se u poslednjem trenutku, tebra mnogo je 450e. A i kao sto sto sam rekao ti ces to lako da prodas! Ako vec nisi prodao! Ja necu pljuvati po tebi , samo cu reci ziv ti meni bio buraz 100 godina.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.