slika
slika
1 od 2

Wise pametna brava 43 sa otiskom prsta

34.990 din

Čurug
Novo
89
5
pre 11 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
vetshop-petshop
Član od 25.11.2016.
kp izlog

Šifra proizvoda:  WSHB43 

 

Kontrola  PIN / RFID kartice / Otisak prsta / Ključ / Aplikacija na mobilnom telefonu
Aplikacija Smart Life – besplatna i dostupna za sve Android i IOS mobilne telefone
Wifi standard 2.4GHz
Garancija 2 godine
Ostalo Mogućnost povezivanja na Alexa i Google Home

 

Wise pametna brava 43 sa otiskom prsta

 

 

Wise pametna brava 43 sa otiskom prsta predstavlja revolucionarno rešenje za sigurnost vašeg doma ili poslovnog prostora. Ova inovativna brava koristi naprednu tehnologiju prepoznavanja otiska prsta kako bi omogućila brz, siguran i praktičan pristup prostoru.

Glavne karakteristike Wise pametne brave 43 uključuju:

  1. Otisak prsta:  Umesto ključeva ili šifri, Wise pametna brava 43 koristi jedinstveni otisak prsta za identifikaciju, pružajući visok nivo sigurnosti i eliminirajući potrebu za nošenjem dodatnih predmeta.
  2. Pametna tehnologija povezanosti:  Povezivanje sa pametnim uređajima omogućava daljinsko upravljanje bravom putem mobilne aplikacije. Ovo omogućava kontrolu nad pristupom čak i kada niste fizički prisutni na mestu instalacije.
  3. Visok nivo sigurnosti:  Poluprovodnička tehnologija otiska prsta pruža preciznost i pouzdanost u identifikaciji, čime se smanjuje rizik od neovlašćenog pristupa.
  4. Jednostavna instalacija i upravljanje:  Intuitivan interfejs olakšava instalaciju i upravljanje postavkama brave, čineći je pristupačnom i korisnički prijatnom.
  5. Estetski dizajn:  Wise pametna brava osim funkcionalnosti nudi i elegantan izgled koji se lako uklapa u svaki prostor, pružajući spoj stila i sigurnosti.

 

Mogućnost otključavanja / zaključavanja brave:  

  • PIN kod
  • RFID kartice 
  • Otisak prsta 
  • Smart Life aplikacija na mobilnom telefonu 
  • Mehanički / ključ

 

 

Ova pametna brava je pogodna za širok spektar primena, uključujući domove, kancelarije, hotele i apartmane. Pored toga, mogućnost otključavanja/ zaključavanja brave putem različitih metoda pruža praktičnost i fleksibilnost u svakodnevnom životu. Osim toga, Wise pametna brava 43 sa otiskom prsta se lako instalira i koristi, te je idealna opcija za one koji traže modernu i pouzdanu bezbednosnu opciju za svoj dom ili poslovni prostor. Odaberite Wise pametnu bravu 43 sa otiskom prsta i budite sigurni da je Vaša bezbednost u dobrim rukama.

 

SMART LIFE  Aplikacija

Aplikacija Smart Life – Smart Living je besplatna i dostupna za sve Android i IOS operativne sisteme.

Izveštaji o otvaranju / zatvaranju vrata

 

GOVORNI ASISTENTI

Kompatibilno sa digitalnim govornim asistentima AMAZON ALEXA i GOOGLE HOME.

 

 

Mogućnost kupovine preko računa. Cena je sa iskazanim PDV-om  

 

ID Oglasa: #160672071
Informacije

Svi proizvodi su deo naše ponude i nisu uvek dostupni za poručivanje,   pa Vas molimo da nas prvo kontaktirate radi provere dostupnosti.

Zbog velikog broja artikala (preko 40000) i čestih izmena cena dobavljača postoji mogućnost da neke od cena nisu ažurne.   Robu šaljemo nakon što kupca obavestimo o ceni, dostupnosti i ostalim informacijama
PIB 109622285

PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.