slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 7

Kopirajući daljinski RF 433MHz-433.92MHz garažna vrata,rampe

590 din

Kao novo - nekorišćeno
Novi Sad
10
14
pre 12 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od 2 sata.
Kristina - Telep 061-550-90-10 online
Član od 14.10.2014.
Svi oglasi

Dva izgleda - slike 1-3 i manjih dimenzija sa slika 4-7

Podržavaju kopiranje daljinaca na 433MHz (odnosno 433.92Mhz) sa fiksnim i kopirajućim kodom originalnog daljinca.
NE podržavaju plivajuće i skrivene kodove, i sve kodove na 433MHZ kloji NISU dozvoljeni za kopiranje.  Ako niste sigurni da li je Vaš daljinski dozvoljen za kopiranje, pogledajte na internetu, raspitajte se ili probajte da iskopirate.

Ne znam po modelima daljinskog da li se može kopirati ili ne, to jedino da probate. . . Ako neće, možete da menjate za druge daljinske ili neku drugu robu u toj vrednosti, jedino tako. Vi morate sami da proverite na internetu da li su kopirajući ili ne.

Kodira se na sledeći način  (nova serija se kodira na malo dručačiji način, opisano je u svakom koraku):  

Prvo se resetuje daljinski kako bi mogao da se iskopira kod sa Vašeg originalnog daljinskog. To se radi tako što se drže istovremeno tasteri A i B (odnosno 1 i 2) preko 2 sekunde, lampica će blinkati, i time se brišu postojeći/fabrički kodovi u samom daljinskom.  Novi tip  se resetuje istovremenim držanjem tastera A i B (odnosno 1 i 2) preko 2 sekunde, lampica će zablinkati, a onda dok još držite taster A pustite taster B i opet ga pritisnite 3 puta (svo vreme držite taster A). Lampica će opet blinkati i to znači da su kodovi izbrisani.

Nakon toga originalni daljinski prislonite na novi daljinski na koji želite da kopirate kodove (moraju biti na manje od 1cm jedan od drugog, poželjno da se dodiruju i da budu što bliže! ).

na novom daljinskom pritisnite i držite pritisnutim dugme koje želite da iskopirate i koristite, i držite pritisnutim svo vreme kopiranja (lapmica će jednom zasvetleti, nakon toga može primiti kod). Svo vreme dlajinski moraju biti jedan pored drugog.  Na novoj seriji dlajinskih kada su kodovi izbrisani ne svetli lampica pri pritisku, kad su mesta prazna znači ne blinka ali kada kopirate onda blinka kada primi kod. Držite ih toliko blizu da se dlajinski dodiruju, poželjno ledja u ledja i da se ne "blokira" signal metalnim delovima nego isprobajte i frontalno i ledja jednog u ledja drugog daljinskog.

pritisnite dugme na starom daljincu sa kog želite da iskopirate kod, svo vreme držeći dugme na novom daljinskom, dok lampica na novom daljinskom ne zatreperi što znači da je kod iskopiran. Kopiranje traje kratko, manje od sekunde.

Napomena: tasteri A i B se moraju pritisnuti istovremeno, ako ima vremenskog rastojanja većeg od delića sekunde, neće se resetovati. Za kopiranje se mora prvo pritisnuti i držati taster na starom, pa na novom daljinskom i onda će se iskopirati. Držite dok ne blinka lampica stalno, a  nova serija daljinaca isto tako, prestane sa blinkanjem dok se opet ne pritisne taster B tri puta.  

Ako želite da vratite na fabričke kodove, onda držite tastere C i D (3 i 4) pritisnute istovremeno par sekundi, dok ne zatreperi lampica brzo, i onda su vraćeni fabrički kodovi. Na novijoj seriji daljinskog upravljača se to radi držanjem tastera C i D dok ne zatreperi lampica, pa se pusti taster D i opet pritisne tri puta taster D, dok je svo vreme stisnut taster C.

Specifikacija:  
• Kopirajte većinu daljinskih upravljača za garažna vrata i kapije koji rade na 433 MHz.  
• Klizni poklopac koji štiti tastere.  
• Zadržava memorisane kodove kada menjate baterije
• možete da kopirate samo dlajinske upravljače sa 433MHz fiksnom frekvencijom, i čipom koji koristi ovu frekvenciju. Ako daljinski koristi ovu frekvenciju može se kopirati na ovaj daljinski, sem daljinskih sa plivajućim kodom, oni neće raditi. Može da se kopiraju kodovi sa sledećih čipova u sebi: PT2264, PT2262, PT2260, PT2240, SC2262, SC2260, EV1527, SCT527, HS1527, HS2240, SCL1527, FP1527. Ako se ne može kopirati kod, onda nemate frekvenciju 433MHz, ili nemate podržani čip ili imate plivajući kod.  
Frekvencije 433 ili 433.92MHz su iste, tehnički frekvencije na kojima rade ovi daljinski i uopšte tip komunikacije se nalaze na frekvencijama u rasponu IIRC od 433.0MHz do 434.8MHz. Često se piše i jedna i druga brojka - 433mhz (početna) a neko 433.92MHz (srednja frekvencija), a ustvari upućuje na ceo opseg.

Proizvođač ostavlja sebi pravo da promeni način rada svog proizvoda, recimo način kopiranja, ponašanje lampica pri kopiranju i radu i slično, ali to ne menja osnovnu funkciju proizvoda.

ID Oglasa: #165324661
Informacije

Lično preuzimanje po dogovoru posle 17h - naselje Telep, bul. Patrijarha Pavla.

Slanje:

  • Post Express-om (poštarina 450din, sa uplatom unapred 350din)
  • BEX-om (poštarina 600din, a sa uplatom unapred 450din)
  • Preporučenom pošiljkom (poštarina 160din, uplata unapred sume artikala i poštarine, isporuka oko 3 radna dana)
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.