slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Parking rampa

2.600 din

Beograd
Kao novo - nekorišćeno
55
3
pre 13 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 15 minuta.
Nikolashop
Član od 02.11.2020.
Svi oglasi
 Parking barijera
Cena: 3 500rsd
Ako ste često ljuti što je vaše parkirno mesto na neki način zauzeto od strane drugih, ova sklopiva brava za parkirno mesto može rešiti vaš problem. Bez obzira kada se vratite, može zadržati vaše parkirno mesto za vas.

Dno brave za parkirno mesto je prošireno i otporno na pritisak, inače kada se povuče i zaključa, oni koji pokušaju srušiti ga sabotažom to neće moći učiniti.

[JEDNOSTAVNO I FLEKSIBILNO] Brava za parkirno mesto pomoću visokokvalitetnog hladno valjanog čeličnog lima, bešavni tragovi zavarivanja rubova, potpuna ravnomerna sila, povlačenje te brave prema gore, ključ se lagano okreće, rad je izuzetno jednostavan i fleksibilan.

[DVOSTRUKA SIGURNOST] Dizajn dvostruke brave donosi dvostruku zaštitu, može produžiti radni vek brave za parkirno mesto, može se zaključati kao pomoćna brava, lako se menja, kada se fiksna brava uništi, možete direktno omogućiti pomoćnu bravu. Bilo kakav problem u korištenju.




Ako želite da poručite proizvod možete ostaviti sledeće podatke:
> Ime i Prezime
> Mesto ili Grad
> Ulica i broj
> Kontakt telefon
Napomena: Robu šaljemo isključivo Post expressom i plaća se pouzećem.
Takodje možete pogledati i našu kompletnu ponudu klikom na rubriku "svi oglasi"
Hvala na razumevanju i kupovini.
Za sve informacije mozete kontaktirati:
(Viber i WhatsApp) 065 955 21 99 NIKOLA
ID Oglasa: #162068464
Informacije
PRODAJEMO ISKLJUČIVO NOVE PROIZVODE ! ! !

Za dalje informacije, možete me kontaktirati na telefon, ovde na sajtu KupujemProdajem, ili na aplikacijama Viber i WhatsApp.

Od momenta poručivanja očekivani rok isporuke je do 2 radna dana. Informacije o terminu isporuke dobićete od kurirske službe Post Ekspress.
Hvala na razumevanju.
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.