slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 13

Segmentna garažna vrata DMD

Kontakt

Novi Sad
Novo
9.840
90
pre 6 dana
Segmentna Garažna Vrata Dmd
Član od 02.05.2020.
Svi oglasi
Segmentna garažna vrata DMD - 17 godina iskustva -> prodaja i ugradnja -> brzo, pouzdano i povoljno

Segmentna garažna vrata se mogu uklopiti u sve vrste otvora.
Vrata se izrađuju u svim dimenzijama, pa su pogodna i za privatne garaže, kao i za industrijske objekte.
Garažna vrata mogu biti sa ili bez motora, mada u slučaju svakodnevne upotrebe, mnogo je praktičnije postaviti motor koji će olakšati manipulaciju vratima. Uz naša vrata dobijate motor sa dva daljinska upravljača.
Boja garažnih vrata se uglavnom usklađuje sa  bojom fasadnih zidova ili industrijskog objekta, kako bi se uklopila sa stilom objekta kome pripadaju. U ponudi imamo mnoštvo boja, kao i panele sa imitacijom drveta.
Vrata se izrađuju od segmentnih sendvič panela. Paneli su izrađeni od dvostruko pocinkovanog čeličnog lima, sa završnim slojem od poliestera. Paneli su debljine 4 cm, visine 50 i 60 cm, a dužina zavisi od otvora. Unutar panela se nalazi debeli sloj izolacionog materijala, čime je obezbeđena odlična hidro i termo izolacija. U ponudi imamo standardni model panela, kao i sendvič panel sa aplikacijom kocka.
Segmentna garažna vrata izrađujemo od najkvalitetnijih komponenti renomiranih evropskih proizvođača. Proizvođač panela je italijanska firma METECHNO. Okove proizvodi holandska firma FLEXIFORCE.
ID Oglasa: #105000072
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.