slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 15

Behaton kvalitetan (moze sa ugradnjom)

Kontakt

Novi Sad
Novo
4.542
136
pre 3 dana
Odgovara na 88% poruka, uglavnom u roku od 60 minuta.
Zeljko Medic
Član od 07.07.2019.
Svi oglasi
BEHATON PLOČE se proizvode od vibropresovanog betona MB 40 (nosivi sloj) i završnog sloja od mešavine kvarcnog i rečnog peska. Izrađene su od vodonepropusnog betona i kao takve otporne na mraz i uticaj soli. Otporne su na habanje zbog visokog procenta silicijuma u završnom sloju. Ploče modela su praktične i kompaktibilne pa postoji ogroman broj međusobnih kombinacija ređanja istih. Spektar različitih boja omogućava lako izvođenje raznovrsnih rešenja u željama kupaca. Četiri završne obrade.

Mi vam dovozimo na adresu (ako može da pridje sleper do vaseg objekta), prevoz je besplatan (preko kupljenih 30m2), vaše je samo da obezbedite istovar (i to mozda možemo učiniti za vas).

Osim prodaje samog behatona i ivicnjaka, izvodimo radove ključ u ruke što bi značilo, iskop, odvoz zemlje na deponiju, dovoz peska i tucanika I ugradnja samog behatona.   


ID Oglasa: #149990260
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.