slika
slika
slika
slika
slika
1 od 5

Metalna resetka za paletare / Gazista za rucne viljuskare

Kontakt

Požega
Novo
3.926
36
pre 13 dana
Odgovara na 100% poruka, uglavnom u roku od dva dana.
Pavle Kolarević
Član od 04.09.2013.
Svi oglasi

Metalna rešetka tip "PV"

Rešetkasto zavareno gazište tip „ PV“ se sastoji od perforiranog lima i poprečnih ili uzdužnih flahova koji služe kao ojačanja rešetki.

Proizvodimo ih u raznim dimenzijama, odnosno dužinu, širinu, visinu, debljinu lima, debljinu i razmak flahova, oblik i broj perforiranih rupa možemo prilagoditi zahtevima kupca.


Primena:

Ovaj tip rešetke našao je široku primenu, zahvaljujući različitim debljinama lima i flaha od kojih pravimo ovaj tip gazišta. Koristi se za nesmetan prelaz ručnih viljuškara (paletara), platforme različitih postrojenja, prelaze putničkih automobila kao i za prelaze teškog saobraćaja, građevinskih i poljoprivrednih mašina.


Materijal:

Rešetke izrađujemo od čeličnih toplovaljanih limova u kvalitetu Č0361 (S 235 JRG2), kao i od nerđajućeg čelika.


Površinska zaštita:

Prema zahtevu kupca gazišta mogu biti bez i sa površinskom zaštitom i to:

•    toplo cinkovanje
•    farbanje

NAPOMENA:
Sve dimenzije gazišta (dužinu, širinu, visinu, debljinu lima, debljinu i razmak flahova, oblik i broj perforiranih rupa) možemo prilagoditi potrebama kupca.

KONTAKT: +381 (0) 31 714 561

                  +381 (0) 65 303 72 27

resetke . com

www . ptpkolarevic . com

 

ID Oglasa: #80436414
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.