slika
slika
slika
slika
1 od 4

Zvucnoizolacioni gips basic 40(1,2 m x 0,6 m x 40 mm) 0,72m2

3.636 din

Beograd | Zemun
Novo
46
2
pre 19 dana
KOMFOR d.o.o
Član od 13.03.2024.
Svi oglasi

AcousticGyps Basic 40 je panel za zvučnu izolaciju srednjeg nivoa iz linije TM AcousticGips. Namenjen za brzu i jednostavnu ugradnju tankih sistema dodatne zvučne izolacije međustambenih i unutrašnjih zidova napravljenih od lakih materijala. Paneli se postavljaju bez potkonstrukcije, što značajno skraćuje vreme montaže i smanjuje troškove dodatnih materijala.   Uz debljinu konstrukcije od 5,2 cm, sendvič panel povećava nivo zvučne izolacije zidova za 11 dB.

Sastoji se od tvrdog sloja - gipsane ploče bez sloja kartona, ojačane celuloznim vlaknima i - 20mm, i mekog sloja - ploče sa staklenim vlaknima 50mm. Svaki sendvič panel ima osam fabrički ugrađenih rupa za specijalne držače koje eliminišu prenos zvuka.

 

AcousticGyps Basic 40 koristi se za poboljšanje zvučne izolacije zidova i plafona. Posebno je pogodan za zidove od penastog betona, gipsanih i drugih blokova male debljine (80-120mm).

ID Oglasa: #164986280
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.