slika
slika
slika
slika
slika
slika
1 od 6

MVS40 kotao na cvrsto gorivo MVS 40 MEGAL

144.000 din

Prijepolje
Kao novo - nekorišćeno
2
0
pre 11 dana
Aleksandra
Član od 27.05.2022.
Svi oglasi
 CENA NAJBOLJA NA TRŽIŠTU! !

Kotlovi na čvrsto MVS 40 Megal su univerzalni standardni kotlovi namenjeni za loženje srednje kaloričnim ugljem granulacije veće od 30mm i drugim čvrstim gorivima, peletom, kao i sa tečnim i gasovitim gorivom.

Napomene:

– Za nesmetan rad kotla merodavna je vučna sila dimnjaka koju dimnjak treba da obezbedi.
– Podaci za visinu dimnjaka su prosečni i zavise od više faktora: nadmorske visine, ruže vetrova, visine u odnosu na sleme krova, ugla nagiba krova itd.
– Poželjno je obezbediti direktan priključak dimne cevi kotla na dimnjak bez krivina i kolena i bez kape na vrhu dimnjaka .
– Vrednosti za površinu grejnog stana su prosečne i zavise od visine prostorija, izolacije zgrade, staklenih površina, orjentacije zgrade itd.
Termički proračun objekta, dimenzionisanje grejnih tela, mreže i kotla potrebno je da uradi stručno lice. Temperaturni režim rada kotla je 90/70o ili 80/60o
Maksimalni radni pritisak kotla je 2.5 bara

Prednosti univerzalnog standardnog kotla:

Čvrsto gorivo počinje sagorevanje na širokoj rešetki, sagoreva odozdo naviše a nesagoreli gasovi se upale sa sekundarnim vazduhom sto ga čini pogodnim za sagorevanje i goriva sa dugim plamenom.

Sa oblikom ložista pogodnim i za sagorevanje tečnih i gasovitih goriva ovi Kotlovi na čvrsto MVS 40 Megal dobijaju univerzalnost u eksploataciji kao svoju osnovnu osobinu. Odmeravanje malih gabarita pri velikoj snazi , brzo temperaturno reagovanje kotla, izrada od najkvalitetnijih kotlovskih limova i dobra toplotna izolacija su još jedan razlog više za upotrebu ovog kotla.
ID Oglasa: #166217606
PredlogProblemKontakt

U skladu sa Pravilima i uslovima korišćenja i Polisom o poštovanju privatnosti, KupujemProdajem koristi Cookie-je da bi obezbedio dobro korisničko iskustvo, prikazivanje personalizovanog sadržaja, prikazivanje reklama, kao i druge funkcionalnosti i usluge koje ne bismo mogli da obezbedimo bez Cookie-ja.